جدیدترین مطالب

«وعده صادق» پاسخ مشروع ایران به تجاوزات صهیونیست‌ها بود

سفیر سوریه در تهران درباره عملیات تنبیهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی علیه رژیم صهیونیستی گفت: «وعده صادق» عملیات دفاعی مشروع از سوی جمهوری اسلامی ایران است که در چارچوب حق دفاع از خود و در پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق انجام شد.

هیچ کشور‌ی اینگونه عملیاتی بر روی فضای اسرائیل نداشته است

کریمی کارشناس مسائل بین الملل با اشاره به عملیات تنبیهی وعده صادق گفت: هیچ کشوری اینگونه عملیاتی بر روی فضای اسرائیل نداشته است،این عملیات ، وزن ژئوپلوتیک ایران در محیط خاورمیانه و حتی در محیط جهانی را افزایش داد و توان بازدارندگی ایران را بالا برد.

کامرون خطاب به نتانیاهو: درگیری را تشدید نکنید

وزیر خارجه انگلیس که به سرزمین‌های اشغالی سفر کرده است ضمن تکرار ادعا‌ها علیه پاسخ مشروع ایران به اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه کنسولگری کشورمان در سوریه، به سران این رژیم هشدار داد که در صورت اقدامات تلافی‌جویانه، درگیری‌ها را تشدید نکنند تا بتوانند روی بحران غزه متمرکز بمانند.

حکم دادگاه فدرال آرژانتین در مورد پرونده آمیا معطوف به اغراض سیاسی است

سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن رد ادعا‌های بی‌اساس و غیرمستند مندرج در حکم منتشره از سوی دادگاه کیفری فدرال آرژانتین در ارتباط با پرونده «لاپوشانی مستندات مربوط به پرونده آمیا»، این اقدام را معطوف به اهداف و اغراض سیاسی دانست و آن را محکوم کرد.

هشدار ایران به گروه ۷

سفارت ایران در «رُم» در آستانه نشست وزرای خارجه گروه هفت پیرامون وقایع اخیر در غرب آسیا، هشدار داد که اتخاذ تصمیمات غیرسازنده در قبال ایران و همراهی غیر مسوولانه کشور‌های غربی با اقدامات رژیم اسرائیل، موجب تشویق آن رژیم در استمرار شرارت و ماجراجویی و به تبع آن افزایش تنش در منطقه و جهان خواهد شد.

Loading

أحدث المقالات

لندن: اسرائیل باید دسترسی بدون مانع آنروا به شمال غزه را فراهم کند

تهران- ایرنا- باربارا وود وارد سفیر و نماینده انگلیس در سازمان ملل در جریان نشست روز چهارشنبه (به وقت محلی) شورای امنیت درباره تحولات غرب آسیا و فلسطین، گفت: لندن آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) را به رسمیت می‌شناسد و (رژیم) اسرائیل باید دسترسی بدون مانع این سازمان به شمال غزه را فراهم کند.

ببینید | جزئیات مهم از تسلیحات استفاده شده سپاه در حمله به اسرائیل

عملیات «وعده صادق» در پاسخ به حمله اسرائیل به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق رقم خورد. این عملیات در ساعات پایانی روز شنبه ۲۵ فروردین آغاز شد و اهداف مشخصی در سرزمین‌های اشغالی هدف پهپادهای انتحاری و موشک‌های بالستیک و کروز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد. منبع: ایرنا

درخواست کمیته آمریکایی برای تحریم نظامیان صهیونیست و بی توجهی بلینکن به جنایات صهیونیست‌ها

تهران- ایرنا- وب سایت آمریکایی پرو پابلیکا بامداد پنجشنبه گزارش داد که یک کمیته وابسته به وزارت خارجه آمریکا پیش‌تر خواستار تحریم برخی از واحدهای نظامی رژیم صهیونیستی به خاطر نقض حقوق بشر شده بود که آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا به آن توجهی نشان نداده است.

ببینید | تصاویری از حمله ترکیبی موشک‌ الماس و پهپاد انتحاری ابابیل به پایگاه سری اسرائیل

تصاویری از حمله ترکیبی موشک های هدایت شونده الماس و پهپاد انتحاری ابابیل به پایگاه سری اطلاعات تیپ ۱۴۶ ارتش اسرائیل در عرب عرامشه در شمال فلسطین اشغالی را مشاهده می‌کنید. در این عملیات ابتدا رزمندگان مقاومت یک پهپاد شناسائی را بر روی هدف ارسال نموده و آن را شناسائی می‌کنند و پهپاد بدون هیچ آسیبی دور از چشم رادار ها به سلامت داخل لبنان بر می‌گردد. منبع: اخرین خبر

Loading

تفاوت‌ها و شباهت‌های رویکرد ترامپ و بایدن در قبال رژیم صهیونیستی

۱۴۰۰/۰۴/۰۱ | خبر تاپ, سیاسی, گفتگو

شورای راهبردی آنلاین- گفتگو: یک کارشناس مسائل آمریکا در خصوص نقش آمریکا در حمایت از رژیم صهیونیستی و تفاوت‌های سیاست کاخ سفید در دولت جمهوری‌خواهان و دمکرات‌ها گفت: «با وجود تفاوت در سیاست‌های دونالد ترامپ و جو بایدن در قبال تل‌آویو اما دولت دمکرات آمریکا همچنان خود را متعهد به حمایت از اسرائیل در حوزه امنیتی می‌داند؛ به همین دلیل دولت جو بایدن با وجود اختلاف با رژیم صهیونیستی در حوزه‌های دیگر، در عرصه‌ نظامی و پشتیبانی‌های مالی همچنان امنیت اسرائیل را برای خود یک اصل محوری تعریف می‌کند.»

دکتر طهمورث غلامی در گفتگو با سایت شورای راهبردی روابط خارجی با تأکید بر این موضوع که حمایت‌های نظامی آمریکا از اسرائیل سبب خواهد شد که این رژیم با جرات و جسارت بیشتری سیاست‌های منطقه‌ای خود را پیگیری کند و به نقض حاکمیت کشورهایی مانند لبنان و سوریه و نیز حمله به مردم فلسطین به‌ویژه در نوار غزه مبادرت ورزد، گفت: «به‌عبارت‌دیگر حمایت‌های سیاسی و نظامی آمریکا از رژیم صهیونیستی، آزادی عمل آن را در پیگیری سیاست‌های مخاطره‌جویانه افزایش داده است.»

کارشناس مسائل آمریکا به مخالفت‌هایی که درون جامعه آمریکا با سیاست‌های کاخ سفید در قبال اسرائیل وجود دارد اشاره کرد و افزود: «بخشی از جامعه آمریکا با سیاست‌های این کشور در قبال اسرائیل مخالف و معتقد به بازنگری جدی در این سیاست‌ها هستند. همچنین اندیشمند بزرگی مانند استفان والت نیز معتقد است آمریکا باید به سیاست پرهزینه حمایت از اسرائیل پایان دهد. به اعتقاد وی ریشه اصلی ضدیت جهان عرب و دنیای اسلام با آمریکا به حمایت‌های واشنگتن از تل‌آویو برمی‌گردد.»

غلامی همچنین در ادامه به واکاوی سیاست‌های رژیم‌صهیونیستی در برابر آمریکا پرداخت و گفت: «دولتمردان رژیم‌صهیونیستی همواره تلاش کرده‌اند که موضوع اهمیت این رژیم در سپهر سیاسی آمریکا فراجناحی باقی بماند؛ به این معنا که رژیم‌صهیونیستی سعی کرده تا به هیچ‌یک از روسای جمهور از دو حزب سیاسی آمریکا یعنی دمکرات‌ها و جمهوری‌خواهان خیلی نزدیک نشود تا همواره حمایت هر دو حزب را به همراه داشته باشد.»

وی با اشاره به اینکه برای نخستین بار در انتخابات سال 2012 ریاست جمهوری آمریکا بنیامین نتانیاهو این سنت را نادیده گرفت و به شکل علنی از ریاست جمهوری میت رامنی، کاندیدای حزب جمهوری‌خواه حمایت کرد، افزود: «این مسئله سبب شد در دوران باراک اوباما، روابط تل‌آویو و واشنگتن پرتنش شود؛ به‌گونه‌ای که اوباما در هفته‌های پایانی دولت خود در سال 2016 با عدم وتو، اجازه داد قطعنامه شورای امنیت علیه رژیم‌صهیونیستی تصویب شود.»

کارشناس مسائل آمریکا با بیان اینکه اسرائیل در سال 2016 از ریاست جمهوری دونالد ترامپ حمایت کرده بود، تأکید کرد: «لذا این رژیم در دوران 4 ساله ترامپ، حمایت‌های فراوانی از طرف آمریکا دریافت کرد. علاوه بر حمایت‌های مالی و نظامی، ترامپ سفارت این کشور را از تل‌آویو به بیت‌المقدس منتقل ساخت، با شهرک‌سازی‌های رژیم‌صهیونیستی در کرانه باختری موافقت کرد و بلندی‌های جولان را به‌عنوان بخشی از خاک اسرائیل به رسمیت شناخت.»

وی افزود: «همچنین ترامپ متأثر از درخواست نتانیاهو از توافق هسته‌ای با ایران خارج شد و اقدامات نظامی تل‌آویو در سوریه را مورد تائید قرار داد.»

غلامی با اشاره به روی کار آمدن جو بایدن گفت: «در این دوره بار دیگر اختلاف بین رژیم‌صهیونیستی و حزب دمکرات که از سال 2008 وجود داشت خود را نشان داده است. به‌گونه‌ای که علیرغم گذشت بیش از یک ماه از آغاز ریاست جمهوری بایدن، وی حاضر به مکالمه تلفنی با نتانیاهو نشده است.»

به گفته این کارشناس به دنبال مخالفت باسیاست‌های نتانیاهو، در کمپین‌های انتخاباتی 2020 لابی‌های طرفدار اسرائیل در داخل آمریکا از بایدن حمایت کردند و صدای اعتراض به سیاست‌های رژیم‌صهیونیستی در مجلس نمایندگان آمریکا نیز بلندتر شد. درواقع وجود فضای مناسب در داخل آمریکا برای نقد سیاست‌های رژیم‌صهیونیستی سبب شد که جو بایدن سیاستی متفاوت‌تر از ترامپ در پیش بگیرد.

غلامی در خصوص تفاوت دیدگاه‌های ترامپ و بایدن پیرامون مناسبات آمریکا با اسرائیل توضیح داد: «برخلاف ترامپ، بایدن معتقد به طرح صلح دو دولت است،‌ بلندی‌های جولان را به‌عنوان بخشی از خاک اسرائیل نپذیرفته و با وجود درخواست رژیم‌صهیونیستی ، مذاکرات احیای برجام با ایران را آغاز کرده است. به این خاطر می‌توان گفت در دوران جو بایدن سطح اختلافات آمریکا و رژیم‌صهیونیستی شدت بیشتری پیدا کند؛ به‌گونه‌ای که همین عامل سبب شده است تا در سیاست‌های اعلامی مقامات سیاسی اسرائیل این سخن مطرح شود که اسرائیل در صورت نیاز مستقل از آمریکا اقدام خواهد کرد.»

وی درباره نگاه جامعه اسرائیل به روی کار آمدن دمکرات‌ها نیز گفت: «در آستانه انتخابات ریاست جمهوری 2020 بخشی از جامعه اسرائیل که طرفدار ترامپ بودند از روی کار آمدن بایدن نگران بودند و بر این باور بودند که در صورت پیروزی جو بایدن،‌ آمریکا، رژیم‌صهیونیستی را رها خواهد کرد. علاوه بر این بخشی از جامعه اسرائیل علت مخالفت دمکرات‌ها با سیاست‌های اسرائیل را ناشی از سنت‌شکنی نتانیاهو می‌دانند که در سال 2012 با ورود به انتخابات آمریکا رسماً از کاندیدای حزب جمهوری‌خواه حمایت کرد.»

کارشناس مسائل آمریکا در نهایت تأکید کرد: «واقعیت این است که موضوع رژیم‌صهیونیستی هم‌اکنون در داخل آمریکا نه موضوعی فراجناحی بلکه موضوعی حزبی شده است. بدین معنا که حزب جمهوری‌خواه خود را متعهد به حمایت کامل و همه‌جانبه از اسرائیل می‌داند؛ در مقابل حزب دمکرات هرچند خود را متعهد به تأمین امنیت اسرائیل می‌داند اما نسبت به سیاست‌های این رژیم در سطح منطقه و نیز مخالفت آن با مذاکرات برجام، به‌شدت بدبین است.»

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *