جدیدترین مطالب

ریزپرنده‌های ساقط شده هیچ خسارتی برجا نگذاشتند

وزیر امور خارجه در واکنش به ساقط شدن چند ریزپرنده توسط پدافند کشورمان در اصفهان گفت: حامیان رسانه‌ای رژیم صهیونیستی در تلاشی مذبوحانه سعی داشتند از شکست مجددشان، پیروزی بسازند و این موضوع را بزرگ‌نمایی کنند.

عضویت فلسطین در سازمان ملل مانع آزادی اسرائیل برای کشتار است

کارشناسان روابط بین الملل می‌گویند: اسراییلی‌ها با هرگونه هویت یابی دولت فلسطینی مخالفند، زیرا امروز از آزادی عمل برای کشتن، تخریب و نابودکردن برخوردارند در حالیکه اگر فلسطین عضو سازمان ملل شود در آن شرایط هرگونه اقدام تهاجمی اسراییل می‌تواند آثار و پیامد‌های پرمخاطره‌ای را بوجود بیاورد.

گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در مسکو

مراسم گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور سفرا و شخصیت‌های سیاسی بیش از ۸۰ کشور جهان و نیز مقامات بلندپایه دفاعی و مدیران اندیشکده‌های راهبردی روسیه در مسکو برگزار شد.

Loading

أحدث المقالات

امیرعبداللهیان: رویکردهای سیاست زده و غلط باعث بی نتیجه بودن تلاشها در غزه شده است + فیلم

نیویورک – ایرنا- حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجاه ایران در دیدار با رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ گفت: متأسفانه رویکردهای سیاست‌زده، دوگانه و غلط تاکنون باعث شده است تلاش‌های سیاسی برای پایان بحران غزه بی‌نتیجه باقی بماند.

اوربان: ناتو تنها یک قدم با اعزام نیرو به اوکراین فاصله دارد

تهران- ایرنا- ویکتور اوربان نخست‌وزیر مجارستان در اظهاراتی با بیان اینکه رهبران اتحادیه اروپا و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) مناقشه بین مسکو و کی‌یف را مساله خود می‌دانند و خطرات ناشی از دخالت بیشتر در آن را در نظر نمی‌گیرند، هشدار داد که ناتو تنها یک قدم با اعزام نیرو به اوکراین فاصله دارد.

Loading

پیامدهای سیاسی – اقتصادی کرونا بر رژیم‌صهیونیستی

۱۳۹۹/۰۲/۲۰ | اقتصادی, خبر تاپ, گفتگو

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک تحلیل‌گر تحولات رژیم صهیونیستی با بیان اینکه شرایط سیاسی رژیم صهیونیستی با شیوع کرونا پیچیده‌تر شده است، گفت: به نظر می‌رسد این رژیم برای سرپوش گذاشتن بر مشکلات و کم‌کاری‌هایش، در دوران پسا-کرونا طرح معامله قرن و همچنین الحاق کرانه باختری را مستمسک قرار دهد و از آن به عنوان اهرم فشار استفاده کند

علی عبدی در گفتگو با سایت شورای راهبردی روابط خارجی اظهار کرد: اگرچه توافقی میان بنی گانتس و نتانیاهو حاصل شد که هر کدام به مدت یک سال و نیم قدرت را در دست داشته باشند تا شاید از این وضعیت خارج شوند؛ اما از آنجا که هنوز دیوان عالی این کشور رﺃی کنست را در این زمینه تایید نکرده و از طرف دیگر منتظر اعلام نظر دیوان عالی هستند که آیا کسی مانند نتانیاهو که دارای پرونده‌های فساد گسترده است و پرونده تازه‌ای هم برایش باز شده شایستگی نخست وزیری دارد یا خیر.

 

پیچیده‌تر شدن شرایط سیاسی رژیم صهیونیستی با شیوع کرونا

این کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی گفت: این مسئله، شرایط را بسیار پیچیده کرده است و ماجرای کرونا و مدیریت آن هم عملا به پیچیدگی شرایط سیاسی افزوده و شرایط سیاسی رژیم صهیونیستی را در ابهام و غبارآلودگی فرو برده است.

وی با تاکید بر اینکه مجموعه این مسائل نارضایتی‌های ساکنان این اراضی را افزایش داده، اضافه کرد: دولت نتانیاهو بسیار تلاش می‌کند خود را در مدیریت بحران کرونا موفق نشان دهد، اما با اینکه آمار مبتلایان جدید را در روزهای گذشته صفر اعلام کرده‌اند، هنوز قضاوت درباره این مسئله بسیار زود است. ضمن اینکه این رژیم ید طولایی در پنهان‌کاری و دادن اطلاعات غلط دارد. بنابراین برای سنجش این مسئله به زمان بیشتری نیاز داریم.

عبدی با اشاره به تبعات اقتصادی شیوع کرونا در اراضی اشغالی، ضمن تاکید براینکه اقتصاد برای شهروندان رژیم صهیونیستی اولویت درجه یک است، گفت: شاید بشود گفت اگر اهمیت اقتصاد از امنیت برای آنها بالاتر نباشد، پایین‌تر نیست. مردم رژیم صهیونیستی بیش از اینکه افرادی سیاسی باشند، اقتصادی هستند و به مسئله معیشت‌شان بسیار اهمیت می‌دهند. این غبارآلودگی بر معیشت آنها سایه انداخته است.

 

افزایش بیکاری و نارضایتی به دلیل شیوع کرونا

این کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی ادامه داد: جمعیت این رژیم براساس آخرین آماری که دو هفته پیش اعلام شد به حدود 9 میلیون نفر رسیده است. از این میزان حدود 20 درصد جمعیت غیریهودی‌ها هستند. از 80 درصد مابقی حدود یک میلیون و 800 هزار نفرشان دچار بیکاری شده‌اند و درخواست بیمه بیکاری کرده‌اند و این مسئله شرایط را بسیار پیچیده کرده است. البته با مهارت‌هایی که این رژیم در کنترل شرایط این چنینی دارد، سعی می‌کند این نارضایتی بروز و ظهور پیدا نکند.

عبدی اضافه کرد: اگرچه تاکنون دو تجمع در میدان «رابین» تل‌آویو در اعتراض به نخست وزیری مجدد نتانیاهو برگزار شده است، اما هنوز اعتراضات اجتماعی نسبت به مسائل اقتصادی را شاهد نبودیم. با ادامه این شرایط، گسست سیاسی و اقتصادی تشدید خواهد شد و حتی تاثیرات کنترل ناپذیری را در درون رژیم صهیونیستی باقی خواهد گذاشت.

 

امکان مانور رژیم صهیونیستی  روی الحاق کرانه باختری

وی همچنین با اشاره به تلاش رژیم صهیونیستی برای الحاق کرانه باختری با وجود مسائل سیاسی و اقتصادی داخلی‌اش و همچنین اعتراضات برخی دولت‌های عربی در این رابطه گفت: قطعا موضع‌گیری برخی دولت‌های عربی در این زمینه وجهی ندارد و آنها بیش‌تر برای سبک کردن بار سنگین خیانت‌های خود این مسائل را مطرح می‌کنند.

این تحلیل‌گر تحولات رژیم صهیونیستی تاکید کرد: مسئله‌ای که در شرایط فعلی اهمیت دارد این است که این رژیم برای سرپوش گذاشتن بر مشکلات و کم‌کاری‌هایش، در دوران پسا-کرونا می‌خواهد معامله قرن و همچنین الحاق کرانه باختری را مستمسک قرار دهد و با دامن زدن به آن، به عنوان اهرم فشار از آن استفاده کند.

عبدی ادامه داد: به نظر می‌رسد رژیم صهیونیستی به دنبال این است که روی آن طرح مانور سیاسی – تبلیغاتی بدهند. با چراغ سبزی که دولت ترامپ هم نشان می‌دهد و همچنین موافقت ضمنی او و مواضع بنی گانتس که بر این مسئله صحه گذاشته است، احتمال زیادی وجود دارد که بخواهند خودسرانه این اقدام را دنبال کنند. ضمن اینکه دولت عباس هم جز همان موضع اولیه چندان موضع جدی از خود نشان نداده است.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *