جدیدترین مطالب

بازاندیشی در نگاه کلاسیک به استراتژی کلان

بازاندیشی در نگاه کلاسیک به استراتژی کلان

علی اسماعیلی اردکانی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: ویراستاران کتاب «استراتژی کلان» تری بالزاک، پیتر دامبروفسکی و سیمون ریک، درک نسبتاً انعطاف‌پذیری از استراتژی کلان طرح می‌کنند که شامل روش‌ها و ابزارهایی است که دولت‌ها برای تعقیب اهداف استراتژیک خود به کار می‌گیرند، حالا به هر شکل که آنها را تعریف کنند.

تهدید هوش مصنوعی علیه ۸ میلیون شغل در انگلیس

“موسسه پژوهش سیاست‌های عمومی” در انگلیس (Institute for Public Policy Research) در گزارشی برآورد کرد با سیاست‌های جاری دولت انگلیس، فناوری هوش مصنوعی، حدود ۸ میلیون شغل را در این کشور تهدید می‌کند.

شمار شهدای غزه به ۳۲ هزار و ۵۵۲ نفر رسید

وزارت بهداشت حماس پنجشنبه اعلام کرد شمار شهدای فلسطینی از آغاز جنگ بین اسرائیل و حماس در نوار غزه به ۳۲ هزار و ۵۵۲ نفر رسید.
بنا بر اعلام وزارت بهداشت حماس، در ۲۴ ساعت گذشته، ۶۲ فلسطینی دیگر به شهادت رسیدند.

Loading

أحدث المقالات

تدابیر جدید دیوان لاهه در رابطه با جنگ در غزه

دیوان دادگستری بین‌المللی در لاهه تدابیر جدیدی اتخاذ کرده که به موجب آن رژیم صهیونیستی ملزم به انجام اقدامات لازم و موثر جهت همکاری با سازمان ملل بدون هرگونه تاخیر است.

افزایش تمایل آمریکایی‌ها برای مهاجرت

تهران-ایرنا- نتایج یک نظرسنجی جدید نشان داد که ترس از خشونت داخلی و خستگی از سیاست آمریکا، میل شهروندان این کشور به زندگی در کشور دیگری را نسبت به نیم قرن پیش، به طور قابل توجهی افزایش داده است.

Loading

تأثیر دیپلماسی علم و فناوری بر سیاست خارجی کشور

۱۳۹۸/۰۴/۰۴ | نمای راهبردی

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی گفت: تاثیر دیپلماسی علم و فناوری در روابط سیاست خارجی، تاثیری متقابل است.

دکتر کمال خرازی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: این تاثیرات می تواند هم در معرفی توان علمی و فناوری کشور به کشورهای دیگر و هم استفاده از دستاوردهای آنها و انتقال دانش به ایران موثر باشد.

وی افزود: از سوی دیگر کشورمان می تواند از نظر تجاری محصولات مبتنی بر فناوری های ایرانی را به سایر کشورها از طریق برگزاری نمایشگاه هایی مانند کتاب، معرفی کند.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در ادامه به نقش شورای عالی انقلاب فرهنگی در گسترش علم و فناوری اشاره و تاکید کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی توانسته در جهت گسترش علم و فناوری حرکت بسیار ارزشمندی را انجام دهد.

وی گفت: خوشبختانه حرکت بسیار خوب و هدفمندی در جهت پیشرفت علم و فناوری ایران در شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام گرفته است.

دکتر خرازی در پایان گفت: ستادهای شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان محیط های کوچک و مشوقی هستند که می تواند به دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی و محققانی که در این حوزه های خاص فناوری های نوین شرکت دارند، کمک بسزایی کند و امیدواریم این حرکت بسیار مثبت شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنان ادامه داشته باشد.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *