جدیدترین مطالب

امریکا در فکر استفاده از ربات به جای سرباز

امریکا در فکر استفاده از ربات به جای سرباز

در جنگ‌های آینده، فرماندهان آمریکایی می‌خواهند ربات‌ها را به مقابله با اولین گلوله‌های دشمن بفرستند. روبات‌های ارتش آمریکا که روی هشت چرخ حرکت می کنند و از مهمات کافی در انبانشان برای تغذیه سلاح های دستی برخوردارند، در آن میدان رزمی، به شهر خیالی اوجن حمله کردند. روبات‌ها به خانه‌هایی که نیروی مقابل در آنها پناه گرفته بودند، تیراندازی کردند. پهپادهایی که ساعت‌ها روی میدان جنگ پرواز ‌کردند، بالای سر مک‌کردی و تیمش پرسه زده و "بمب‌ها" – در این مورد توپ‌های فومی فوتبال – را مستقیماً روی آنها پرت کردند، شلیک های دقیق توپخانه. سگ‌های روباتیک با سنسورهای روی سرشان، خانه‌ها را برای اطمینان از پاک بودن آنها جست وجو می‌کردند.
Loading

أحدث المقالات

لوکاشنکو: غربی‌ها برای کنترل اوکراین، آن را به معتاد پول و سلاح تبدیل کرده‌اند

رئیس‌جمهور بلاروس می‌گوید ائتلاف کشورهای غربی به عمد جنگ اوکراین را طولانی می‌کند، آن‌ها اوکراین را به یک معتاد به مواد مخدر تبدیل کرده‌اند که با وعده‌هایی مبنی بر دوز جدیدی از سلاح‌های اضافی و تزریق‌های مالی، افسارش را در دست داشته باشند.

واکنش سخنگوی وزارت خارجه روسیه نسبت به استقرار احتمالی تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت، چنانچه تسلیحات هسته‌ای آمریکا در خاک لهستان مستقر شود، محل استقرار آنها در شرایط فرضی درگیری مستقیم با ناتو، به هدفی مشروع برای روسیه تبدیل می‌شود.

قطعنامه پارلمان اروپا علیه ایران

پارلمان اروپا در قطعنامه‌ای عملیات تلافی جویانه ایران به اسرائیل را محکوم کرده و در خصوص حمله اسرائیل به مقر دیپلماتیک ایران به ابراز تاسف بسنده کرده است.

ببینید | توهین نتانیاهو به دانشجویان آمریکایی؛ نخست وزیر اسرائیل عصبانی شد

با افزایش اعتراضات دانشجویی در آمریکا به جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم طرفداران فلسطینی در دانشگاه‌های آمریکا را «یهودستیز» دانست و با «وحشتناک» خواندن این اعتراضات گفت که تظاهرات «باید متوقف شود.» منبع: نورنیوز

موسوی: سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا راهبردی بود

مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه در خصوص سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا گفت: سفر هیئت عالی به پاکستان و سری‌لانکا در مقطع فعلی راهبردی و برای آینده روابط دو جانبه و تحولات منطقه ای بسیار مهم و تعیین کننده است.

Loading

دلایل حمایت احزاب آلمان از «فرانک والتر اشتاین‌مایر»

۱۳۹۵/۱۱/۱۳ | نمای راهبردی

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها:«عبدالرضا فرجی‌راد» سفیر سابق ایران در نروژ به تشریح دلایل حمایت احزاب آلمان از «فرانک والتر اشتاین‌مایر» برای تصدی ریاست جمهوری این کشور پرداخت. و ی اظهار داشت : حمایت احزاب از اشتاین‌مایر نشان می‌دهد که طیف‌های مختلف سیاسی در آلمان به دنبال گزینه‌ای هستند که کمترین هزینه و بیشترین مقبولیت را داشته باشد.

«عبدالرضا فرجی‌راد» سفیر سابق ایران در نروژ در تشریح دلایل حمایت احزاب آلمان از «فرانک والتر اشتاین‌مایر» برای تصدی ریاست جمهوری این کشور  اظهار کرد: حمایت حزب دموکراتیک آزاد (لیبرال‌ها) آلمان از نامزدی اشتاین‌مایر برای ریاست جمهوری آلمان از این جهت قابلیت ارزیابی دارد که روی کار آمدن وی از دو دیدگاه شکلی و ماهوی، مهم ارزیابی می‌شود. از دیدگاه شکلی رئیس جمهور آلمان نقش مهمی در تبیین و اجرای سیاست‌های این کشور ندارد اما از بعد ماهوی به دلیل این که پس از روی کار آمدن رئیس جمهور آلمان، نماینده یک حزب مشخص وارد عرصه سیاسی در سطوح بالای جمهوری فدرال آلمان می‌شود، این رویداد ارزش زیادی دارد. از این جهت باید گفت که حزب مذکور اقدام به بازیگری در ساختار سیاسی این کشور خواهد کرد.

وی ادامه داد: باید توجه داشته باشیم که اشتاین‌مایر در اروپا و غرب آسیا به دلیل نقش مثبتش در وزارت خارجه آلمان، چهره مطرح و شناخته‌ شده‌ای قلمداد می‌شود. از این جهت تصمیم گیرندگان اصلی در ساختار سیاسی آلمان بر این باورند که باید شخصی برای ریاست جمهوری انتخاب شود که با حداقل ناملایمتی‌ها از حیث سیاسی، اقتصادی و امنیتی روبه‌رو باشد؛ لذا حمایت احزاب گوناگون آلمان مانند احزاب سوسیال‌دموکرات، سوسیال‌مسیحی، دموکرات مسیحی و نهایتاً حزب دموکراتیک آزاد از اشتاین‌مایر نشان می‌دهد که هسته مرکزی تصمیم‌گیری در این کشور به دنبال انتخاب یک فرد شناخته شده برای ریاست جمهوری آلمان است.

این استاد ژئوپلیتیک دانشگاه با در تحلیل وضعیت فعلی آنگلا مرکل بیان کرد: در مورد وضعیت مرکل در حالت کنونی آلمان باید بگوییم که وی همچنان بالاتر از «مارتین شولتز» قرار دارد. البته اگر چه به میدان آمدن مارتین شورتز تا حدود زیادی غیرمنتظره بود اما باید بگوییم که وی رئیس پارلمان اروپا بوده و در میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا کاملاً شناخته شده است. اما باید توجه داشت که وی در مقابل آنگلا مرکل که یک چهره جهانی است، در سطح پایینی قرار دارد. یعنی علاوه بر کشورهای حاضر در قاره سبز سایر جغرافیای دنیا هم مرکل  را می‌شناسند؛ از این جهت می‌توانیم بگوییم که وجهه جهانی مرکل موجب قرار گرفتن وی در جایگاه بالاتر از شولتز می‌شود.

وی افزود: دلایل مختلفی برای این ادعا که مرکل از وضعیت و جایگاه مناسبی در آلمان برخوردار است وجود دارد. به عنوان مثال برنامه‌ها و موفقیت‌های اقتصادی مرکل با توجه به رکود اقتصادی و تجاری آلمان توانست وجهه صدراعظم آلمان را بالا ببرد که این یک نوع مولفه مثبت تلقی می‌شود. موضوع بعدی، مساله پناهجویان است. عده‌ای بر این عقیده‌اند که سیاست‌ مهاجرپذیری مرکل یک روند موفق و مثبت برای آلمان و شخص صدراعظم است اما پس از آن که مخاطرات امنیتی برای برلین به وجود آمد، دیدگاه‌ها تغییر پیدا کرد.

سفیر سابق کشورمان در مجارستان در پایان یادآور شد: ظاهر شدن مجدد مساله مهاجرت و پناهجویان در صدر رسانه‌ها، به شرط آنکه مجدداً رخداد امنیتی در اروپا و آلمان از ناحیه آنها اتفاق نیفتد، می‌تواند به عنوان یک کارت مثبت در انتخابات ۲۰۱۷ آلمان از سوی مرکل مورد استفاده قرار گیرد و علاوه بر افزایش پرستیژ وی، آراء انتخاباتی او را تثبیت کند. در این بین به میدان آمدن مارتین شولتز تنها می تواند تنور انتخابات را گرم کند و به نظر نمی‌آید نگرانی خاصی در این خصوص از سوی مرکل وجود داشته باشد.

منبع: ایلنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *