جدیدترین مطالب

لزوم توجه ویژه به کشورهای حوزه تمدنی ایران و فارسی زبان

لزوم توجه ویژه به کشورهای حوزه تمدنی ایران و فارسی زبان

اشکان پیرزاده در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: یکی از اصولی که در سیاست خارجی دولت سیزدهم پیگیری می شود تعامل موثر با کشورهای همسایه خصوصا تعامل با کشورهای حوزه تمدنی ایران و کشورهای فارسی زبان بوده است که در دولت های قبل به دلیل عدم اهتمام به این راهبردها، خالق تهدیداتی برای کشور شد.

یک گام تا تشکیل کشور فلسطین ؟!

یک گام تا تشکیل کشور فلسطین ؟!

همانطور که از قبل هم قابل پیش‌بینی بود و مقامات آمریکایی هم اعلام کرده بودند، ایالات متحده قطعنامه عضویت دائم فلسطین در سازمان ملل را وتو کرد؛ اقدامی مسجل، اما پرحاشیه برای جو بایدن که خود را در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا می‌بیند. در گزارش‌های پیشین «ایران» به این نکته اشاره شده بود که تداوم حمایت‌های سیاسی، دیپلماتیک، نظامی، اقتصادی و تجاری آمریکایی ها از اشغالگران آثار مخربی را برای رئیس جمهور آمریکا به دنبال داشته است تا جایی که آمارها از احتمال شکست او خبر می‌دهند. با این وجود دولت بایدن تصمیم گرفت کماکان به سیاست خود مانند هفت ماه گذشته برای حمایت از رژیم صهیونیستی ادامه دهد.

چشم‌انداز روابط اقلیم کردستان با بغداد

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل عراق گفت: با نزدیک شدن ترکیه به دولت مرکزی عراق، اقلیم کردستان در آینده از بسیاری از ادعاهایی که درباره خودمختاری این منطقه داشته است، فاصله خواهد گرفت و بیشتر به دولت مرکزی وابسته می‌شود.

Loading

أحدث المقالات

ایرانی های همراه اسرائیلی های مخالف

روز جمعه میلیون ها نفر از مردم ایران در راهپیمایی حمایت از انتقام نیروهای مسلح ایران بابت حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق شرکت کردند، خبری که در بهبوهه هیاهوی حمله پهبادی کذایی بر علیه پایگاه شکاری نیروی هوایی ایران در اصفهان کمرنگ ماند.

واکنش سفیر ایران به توافقات ارمنستان و جمهوری آذربایجان

سفیر ایران در ارمنستان درباره گفت‌وگوهای اخیر ارمنستان و جمهوری آذربایجان گفت: مقامات ارمنستان ما را در ارتباط با این گفت‌وگوها مطلع کردند و گفتند توافقاتی که صورت گرفته در چارچوب اعلامیه آلماتی است، یعنی بر اساس مرزهای بین المللی است.

Loading
10آبانماه 1396

رسانه ها ؛ حضور پوتین در نشست سه جانبه تهران و…

۱۳۹۶/۰۸/۱۰ | گزیده های راهبردی

شورای راهبردی آنلاین: سفر پوتین به تهران برای نشست سه‌جانبه روسای جمهوری ایران، روسیه و جمهوری‌آذربایجان، مذاکره بی سروصدای آمریکا با کره‌شمالی ،حمایت سید حسن نصرالله از مقاومت فلسطین، تأسیسات رژیم صهیونیستی در تیررس موشک‌های مقاومت، انتقادلندن از توافق برگزیت، اذعان ژنرال صهیونیست به توان سایبری ایران، تاکید دانفورد برهمکاری سه جانبه آمریکا، ژاپن و کره جنوبی برای مقابله با کره شمالی ، بیانیه ایران، روسیه و ترکیه در نشست آستانه و دیدار نخست وزیران چین و روسیه ازمهم‌ترین خبرهای روابط خارجی بود که در رسانه ها بازتاب یافت. در ادامه گزیده ای از آنها را مرور می کنیم.

پارس تودی: نشست سه‌جانبه روسای جمهوری اسلامی ایران، روسیه و جمهوری‌آذربایجان امروز(چهارشنبه) در تهران برگزار می شود. به گزارش پارس تودی، قرار است در نشست حسن روحانی، رئیس جمهوری اسلامی ایران، «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهوری روسیه و الهام علی اف، رئیس جمهوری آذربایجان در تهران، درباره همکاری‌های سیاسی و اقتصادی و نیز فرهنگی و انسانی بحث و تبادل نظر شود.روابط عمومی دفتر ریاست جمهوری روسیه طی بیانیه ای اعلام کرد: «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه در دیدار با سران جمهوری اسلامی ایران مسائل مربوط به برجام را مطرح و مورد بررسی قرار خواهد داد.

خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا):  آمریکا برخلاف ادعاهای دونالد ترامپ درخصوص اینکه هرگونه مذاکره با حکومت کره شمالی “وقت تلف کردن” است، بی سر و صدا مشغول پیگیری دیپلماسی مستقیم با این حکومت است.به گزارش ایسنا، یک مقام وزارت خارجه آمریکا که نامش را فاش نکرد گفت: جوزف یون، مذاکره کننده آمریکا با کره شمالی با استفاده از به اصطلاح “کانال نیویورک” با دیپلمات‌های هیات کره شمالی در سازمان ملل در این شهر در تماس بوده در حالی که همزمان جنگ لفظی میان دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی بالا گرفته است.

خبرگزاری مهر:   دبیرکل حزب الله لبنان در گفتگوی تلفنی با دبیر کل جهاد اسلامی و دیدار با معاون رئیس دفتر سیاسی حماس بر حمایت حزب الله از مقاومت فلسطین در برابر رژیم صهیونیستی تاکید کرد.به گزارش خبرگزاری مهر، سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان تلفنی با رمضان عبدالله شلح دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفتگو کرد.وی در این تماس تلفنی به وی شهادت تعدادی از فلسطینی ها که در حمله اخیر رژیم صهیونیستی به غزه به شهادت رسیده اند، را تسلیت گفت.

خبرگزاری تسنیم: جانشین دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت: اسرائیل بداند که اگر تصمیم به جنگ علیه لبنان بگیرد، جبهه‌های داخلی و تأسیسات این رژیم در تیررس موشک‌های مقاومت قرار دارد.به گزارش خبرگزاری تسنیم ، شیخ نعیم قاسم، جانشین دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت که اسرائیل، راه کشتار و  اشغالگری و جنگ‌افروزی را در پیش گرفت و وجود این رژیم مبتنی بر تجاوز و حمایت‌های بین‌المللی است. وی افزود: هیچ گزینه‌ای به‌جز مقاومت وجود ندارد و فلسطین در مقابله با دشمن پیروز خواهد بود.

خبرگزاری فارس: وزیر برگزیت انگلیس گفت: خروج این کشور از اتحادیه اروپا از لحاظ اقتصادی بیشتر به سود بروکسل خواهد بود.به گزارش  خبرگزاری فارس، دیوید دیویس وزیر برگزیت (خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا) تایید کرد که در نهایت توافق خروج از لحاظ مالی و اقتصادی به سود طرف اروپایی خواهد بود.دور ششم مذاکرات برگزیت بین لندن و بروکسل هفته آینده آغاز خواهد شد و وزیر برگزیت انگلیس گفت لندن قصد دارد با فرآیند برگزیت پیش رود و طبق زمان‌بندی خود مذاکرات را ادامه دهد.

خبرگزاری ایرنا:  ژنرال «ناداف پادان» مسئول کنترل امنیت سایبری اسراییل (رژیم صهونیستی) ضمن اعتراف به بهبود توان سایبری ایران، مدعی شد که بسیاری از حملات سایبری علیه این رژیم از سوی تهران صورت می گیرد.به گزارش امروز (چهارشنبه) رویترز، ژنرال «ناداف پادان» رئیس بخش نظامی کنترل امنیت سایبری رژیم صهیونیستی در «نشست امنیت سایبری» مدعی شد که ارتش این رژیم روزانه با هزاران حمله سایبری مواجه می شود که بسیاری از سوی ایران یا با همکاری متحدان دیگرش مانند حزب الله لبنان انجام می شود.

خبرگزاری صدا و سیما:  ژنرال جوزف دانفورد رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا پس از دیدار نظامی سه جانبه با مقامات کره جنوبی و ژاپن گفت جهانیان علیه تهدیدات موشکی و هسته ای کره شمالی متحد هستند و برای مقابله با خطرات جاه طلبی های رهبر این کشور همکاری می کنند.پایگاه اینترنتی وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد، دانفورد، میزبان ژنرال دونگ کیونگ دو رئیس ستاد مشترک ارتش کره جنوبی و دریاسالار کاتسوتوشی کاوانا رئیس ستاد نیروهای دفاعی ژاپن بود.این دیدار سه جانبه، در مقر فرماندهی اقیانوس آرام آمریکا در هاوایی برگزار شد و تمرکز آن بر تهدید کره شمالی بود.

العالم فارسی: ایران، روسیه و ترکیه پس از پایان هفتمین نشست آستانه که درباره تحولات سوریه برگزار شد بیانیه مشترکی صادر کردند. در این بیانیه آمده است: جمهوری اسلامی ایران، فدراسیون روسیه و جمهوری ترکیه به عنوان ضامن‌های نظارت بر رژیم آتش‌بس در جمهوری عربی سوریه، ضمن استقبال از اجرای یادداشت تفاهم 4 مه 2017 برای ایجاد مناطق کاهش تنش در جمهوری عربی سوریه، در طول شش ماه گذشته؛ بر حاکمیت، استقلال، وحدت و تمامیت ارضی این کشور تاکیدی دوباره می کنند.

رادیوچین:  لی که‌چیانگ نخست وزیر چین با دیمیتری مدودف، همتای روس خود که برای شرکت در بیست و دومین گفت‎وگوی ادواری نخست وزیران چین – روسیه در پکن به سر می برد، ملاقات کرد. لی که‎چیانگ با اشاره به روند خوب توسعه روابط دوجانبه گفت شی جین‎پینگ رئیس جمهوری خلق چین و ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه امسال بارها با یکدیگر گفت‎وگو کردند و این گفت‎وگوها به توسعه روابط دوجانبه بسیار کمک کرده است.

تی .آر.تی ترکیه: الکساندر لاورنتیف نماینده ویژه ولادیمیر پوتین در امور سوریه عدم حضور مخالفان اسد در کنگره ” گفتگوی ملی ” این کشور را ریسک بزرگی برای آنها دانست. وی پس از پایان نشست آستانه خطاب به خبرنگاران گفت: مخالفان سوری با عدم شرکت در نشست سوچی مرتکب ریسک بزرگی می‌شوند و از روند سیاسی خارج خواهند شد.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *