جدیدترین مطالب

با این رفتارها منطقه امن نمی شود

با این رفتارها منطقه امن نمی شود

استفان والت می نویسد: وقتی اسرائیل به ساختمان کنسولی ایران حمله کرد واشنگتن حتی پلک هم نزد، در حالی که این کشور حمله اخیر اکوادور به سفارت مکزیک در کیتو را محکوم کرده بود.

روایت رسانه‌های پاکستانی از دستاورد‌های اولین سفر رئیس جمهور به اسلام آباد

رسانه‌های پاکستان با پرداختن به دستاورد‌های سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به اسلام آباد نوشتند ایران و پاکستان در جریان سفر سید ابراهیم رئیسی به پاکستان پیامی قاطع در مورد عزم مشترک خود برای تقویت روابط در تمامی حوزه‌های همکاری دوجانبه صادر کردند.

سفر موفق رئیس جمهور ایران به اسلام آباد یک «تحول بزرگ» است

درحالیکه بسیاری از رسانه های پاکستانی اخبار مبنی بر تهدید تحریم دولت اسلام آباد از سوی واشنگتن درصورت توسعه مناسبات تجاری با جمهوری اسلامی ایران را منتشر می کنند، وزیر دفاع این کشور سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به اسلام آباد را موفق ارزیابی کرده و‌ آن را تحولی بزرگ قلمداد کرد.

پنج شنبه سیاه فرودگاه‌های فرانسه

اعتصاب کارکنان بخش‌های کنترل پرواز فرودگاه‌های فرانسه باعث شده هزاران پرواز لغو و برنامه ریزی صد‌ها هزارمسافر بهم بخورد و سرگردان شوند.

Loading

أحدث المقالات

استفاده از گوشی آیفون در مراکز نظامی کره‌جنوبی ممنوع شد

ارتش کره جنوبی استفاده از گوشی تلفن همراه آیفون را برای پرسنل نظامی این کشور ممنوع و دلیل آن را عدم انطباق دستگاه‌های آیفون با محدودیت‌های مشخص شده در سند امنیت دفاع ملی ارتش این کشور برای کنترل دستگاه‌های تلفن همراه و نشت اطلاعات حساس از طریق ضبط صدا اعلام کرده است.

استفاده از گوشی آیفون در مراکز نظامی کره‌جنوبی ممنوع شد

ارتش کره جنوبی استفاده از گوشی تلفن همراه آیفون را برای پرسنل نظامی این کشور ممنوع و دلیل آن را عدم انطباق دستگاه‌های آیفون با محدودیت‌های مشخص شده در سند امنیت دفاع ملی ارتش این کشور برای کنترل دستگاه‌های تلفن همراه و نشت اطلاعات حساس از طریق ضبط صدا اعلام کرده است.

Loading

کرونا در مصر؛ بی‌تدبیری دولت و احتمال بروز فاجعه انسانی

شورای راهبردی آنلاین – رصد: جهان همچنان مشغول مبارزه با ویروس کرونا است. در چین، پیک بیماری گذشته است؛ کشورهای اتحادیه اروپا و آمریکا با وجود برخورداری از نظام سلامت سطح بالا، هنوز نتوانسته‌اند به ابتکاری راهبردی در مبارزه نابرابر با این بیماری همه گیر دست بزنند.

ایوان بوپاروف در یادداشتی که اندیشکده شورای روسیه منتشر کرد، نوشت: در عین حال طبق آمار رسمی، این بیماری در برخی دولت‌ها که سطح پایین‌تری از نظر توسعه اقتصادی دارند، با وسعت کمتری گسترش پیدا کرد.

مصر یک استثنا نیست، یک کشور فقیر پرجمعیت در شمال آفریقا که جمعیتش در فوریه 2020 بیش از 100 میلیون نفر بود. تقریبا کل جمعیت مصر در شمال این کشور زندگی می‌کنند و در شهرهای بزرگ متمرکزند: 10 میلیون نفر در قاهره و 9 میلیون نفر در الجیزه زندگی می‌کنند. به همین دلیل است که شیوع کرونا به ویژه در نواحی فقیر کلان‌شهرها بسیار خطرناک است.

هر روزی که می‌گذرد بیش‌تر مشخص می‌شود که برای نجات مردم به تدابیر کنترلی شدید نیاز است. در هر صورت، در مصر قرنطینه در دستور کار دولت قرار ندارد و این کار دولت توجیه دارد. کرونا برای رهبران جهان یک دوراهی ایجاد کرده است: نجات مردم یا نجات اقتصاد.

به نظر می‌رسد که تدابیر اتخاذ شده برای مبارزه با کرونا در مصر یک ظاهرسازی باشد. شاید این تدابیر فقط به این دلیل اعمال می‌شود که رهبری کنونی مصر خیلی غیرانسانی به نظر نرسد. این کشور قرنطینه اعمال نکرده و تمامی منابعش را برای مبارزه با کووید-19 بسیج نکرده است.

نیمی از اقداماتی که رهبری این کشور برای مبارزه با کرونا انجام داده، صدمه شدیدی به اقتصادش زده است. قرنطینه ضربه شدیدتری به اقتصاد ضعیف این کشور خواهد زد. زیرساخت مراقب سلامت مصر شکننده است. مصر با بیماری‌های اچ.آی.وی و هپاتیت-C نیز دست به گریبان است. مردم این کشور قبل از کرونا هم از گرسنگی و بیماری می‌مردند. با رسیدن این بدبختی جدید اوضاع حتی وخیم‌تر هم شد.

وزیر بهداشت و جمعیت مصر در ماه مارس در سفری رسمی به چین رفت. در بازگشت پکن، اسناد فنی کرونا و نیز 1000 کیت تشخیص بیماری را به مصر ارائه کرد. شاید تنها چیزی که بتواند مصر را از مرگ و میر فراوان ناشی از کرونا نجات دهد، کمک خارجی در مقیاس گسترده باشد.

در وضعیتی که تمامی بازیگران بزرگ مشغول حل مشکلات داخلی ناشی از این ویروس هستند، تنها کشوری که می‌تواند حمایت مالی لازم را در اختیار مصر قرار دهد و آزمایشات کرونا را انجام دهد، چین است. در غیر این صورت، مصر ممکن است به برگاموی بعدی تبدیل شود.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *