جدیدترین مطالب

ملت یمن علی رغم همه فشارها همچنان حامی فلسطین است

سید عبدالملک بدرالدین دبیرکل جنبش انصارالله یمن در سخنرانی خود با تاکید بر اینکه موضوع جنایت صهیونیست ها در غزه ننگی بر همه انسان هاست گفت : ملت یمن با وجود تمام فشارها تغییری در موضع اش در قبال فلسطین نداشته است . 

بدهی ۱۵ میلیارد پوندی شرکت آب انگلیس

گزارش‌های فاش شده نشان می‌دهد تیمز واتر بزرگترین شرکت آب انگلیس که یک چهارم جمعیت انگلیس از مشترکان آن هستند ۱۵ میلیارد پوند بدهی به بار آورده است.

سفر وزیر امور خارجه به ترکمنستان

حسین امیرعبداالهیان وزیر امور خارجه کشورمان در سفر به ترکمنستان خواستار توسعه همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای میان دو کشور همسایه شد. مقامات ایران و ترکمنستان در جریان این سفر همچنین موانع موجود بر سر راه تقویت همکاری‌ها را نیز بررسی کردند.

Loading

أحدث المقالات

بلژیک از رأی دیوان بین‌المللی دادگستری درباره غزه استقبال کرد

تهران- ایرنا- پترا دی سوتر معاون نخست‌وزیر بلژیک از رأی دیوان بین‌المللی دادگستری درباره الزام رژیم صهیونیستی به انجام تمامی اقدامات لازم و موثر برای تضمین ورود بدون تاخیر مواد غذایی اولیه برای ساکنان فلسطینی غزه، استقبال کرد.

پولیتیکو: آمریکا درحال برگزاری مذاکرات مقدماتی برای برقراری ثبات در غزه پس از جنگ است  

نشریه پولیتیکو به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد که دولت بایدن مذاکرات مقدماتی را جهت بررسی گزینه‌های موجود برای برقراری ثبات در غزه پس از پایان یافتن جنگ میان رژیم صهیونیستی و حماس برگزار می‌کند.

Loading

راهبرد کرونایی چین

شورای راهبردی آنلاین – رصد: در حالی که جهان از شیوع کرونا گیج شده است، چین می‌کوشد برای شکل دادن به جهان در جهت منافع استفاده کند، اما پکن هنوز ثابت نکرده است که می‌تواند ردای رهبری جهان را به تن کند.

جو بودنار در یادداشتی که اندیشکده شورای آتلانتیک منتشر کرد، نوشت: بسیاری از مفسران پیش بینی کرده‌اند که چین در استفاده از اهرم کرونا برای تقویت جایگاه ژئوپلیتیک خود موفق خواهد بود و جهانی که از کرونا سر برآورد بیش‌تر مبتنی بر محور چین و کمتر پذیرای منافع و ارزش‌های دولت‌های دموکراتیک خواهد بود. این روایت با کناره‌گیری روزافزون آمریکا از عرصه جهانی، تلاش برخی از قدرتمندترین دموکراسی‌ها برای محدود کردن ویروس کرونا و فقدان هماهنگی جدی میان متحدان دموکراتیک برای پاسخ به این بیماری همه گیر شکل گرفته است.

با این حال اقدامات چین برای کسب فرصت‌های راهبردی از این بحران باعث پس زده شدن و تضعیفش به دلیل اشتباهاتی ساده شده است.

چین به دلیل آن که منشاء این بیماری بود، مسئولیت داشت شیوعش را محدود و جهان بیرون را برای روبرو شدن با دشواری‌های بالقوه آن آماده کند، اما پکن در عوض، بیش‌تر به حفظ وجهه بین‌المللی خود علاقه نشان داد. نتیجه پژوهشی که به تازگی انجام شده است، نشان می‌دهد که اگر چین برای محدود کردن آن سریعتر اقدام می‌کرد، تعداد مبتلایان تا 95 درصد کاهش می‌یافت و شیوع جغرافیایی آن می‌توانست محدود شود.

در 12 مارس سخنگوی وزارت امورخارجه چین توییت کرد که «ممکن است» ارتش آمریکا مسئول این بیماری باشد و به مقامات چینی در توکیو گفته شد به این ویروس با عنوان «کروناویروس ژاپنی» اشاره کنند. سفارت چین در فرانسه هم در توییتر نوشت که برخی افراد در فرانسه «از ناتوانی کشورشان» در مدیریت این بحران بیزارند.

تلاش چین برای تضعیف اعتماد به دولت‌های دموکراتیک سراسر جهان باعث پس زدن جدی از سوی کشورهای هدف شد که همگی در کنار یکدیگر بخش عمده‌ای از قدرت را در نظامی بین‌المللی که چین در صدد بازسازی آن است، شکل می‌دهند.

بعد از تحسین‌هایی که چین با اعطای کیت‌های آزمایش، ماسک و تجهیزات پزشکی به سراسر جهان به دست آورد، صادرات پزشکی این کشور نتوانست استانداردهای ایمنی برخی کشورهای پذیرنده را برآورده کند. هلند، اسپانیا و ترکیه استاندارد ماسک‌ها و کیت‌های آزمایشی چین را پایین‌تر از حداقل استانداردها معرفی کردند.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *