جدیدترین مطالب

ادامه سرکوب اعتراض ضد صهیونیستی در آمریکا

تجمع‌های مسالمت آمیز ضد صهیونیستی در آمریکا، با این بهانه که اقدامات و تحرکات ضد یهودی است به شدت سرکوب می‌شود. این در حالی است که بسیاری از دستگیرشدگان شرکت کننده در این تجمع‌ها و راهپیمایی‌های ضد صهیونیستی، خود یهودی هستند.

افشای فساد جنسی یک سیاستمدار دیگر در انگلیس

جفری دونالدسون رهبر پیشین حزب سلطنت طلب و اتحادگرای ایرلند شمالی، ” دی یو پی” (DUP)، امروز در دادگاهی در ایرلند شمالی، با ۱۱ اتهام تعرض جنسی، از جمله یک فقره تجاوز جنسی روبرو و متهم شد.

Loading

أحدث المقالات

آمریکا قانونی کردن شهرک سازی‌های اسرائیل در کرانه باختری را خطرناک خواند

نیویورک – ایرنا- معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تلاش اسرائیل قانونی کردن پاسگاه‌های شهرک‌نشینان یهودی در کرانه باختری اشغالی را محکوم کرد و هشدار داد که چنین اقدامی «خطرناک و غیرمسئولانه» است.

آمریکا: برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تلاش می‌کنیم

نیویورک – ایرنا- معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به ادعاهای رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی ایران مبنی بر اینکه ایران تا دستیابی به اورانیوم با غنای مورد نیاز برای تولید سلاح اتمی، چند هفته فاصله دارد، گفت که برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته ای تلاش می‌کنیم.

مسکو: قطعنامه آمریکا درباره سلاح‌های هسته‌ای در فضا فراتر از توافقنامه‌های بین‌المللی بود

تهران- ایرنا- ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه بامداد پنجشنبه گفت که قطعنامه پیشنهادی آمریکا درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا فراتر از چارچوب حقوقی توافقنامه‌های بین‌المللی بود و به همین دلیل، مسکو آن را وتو کرد.

Loading

آثار راهبردی کریدور اقتصادی چین – پاکستان

شورای راهبردی آنلاین – رصد: کریدور اقتصادی چین – پاکستان تأثیراتی راهبردی بر روابط چین – پاکستان، چین – هند، هند – آمریکا و آمریکا – چین دارد. حمایت هدفمند آمریکا از پاکستان می ‎تواند از وابستگی پاکستان به چین پیشگیری کند و برخی آثار منفی را کاهش دهد.

جیمز اسکوملین، پژوهشگر موسسه کارنگی و دیپلمات سابق آمریکایی در این باره در گزارشی که کارنگی آن را منتشر کرد نوشت: امروز سیاست قدرتِ بزرگ در آسیای جنوبی دوباره در حال جان گرفتن است. جاه‌طلبی نظامی رو به ‎رشد چین در این منطقه ازنظر مالی با ابتکار کمربند و جاده که بزرگ‌ترین و پیشرفته‌ترین مؤلفه کریدور اقتصادی چین – پاکستان است، مطابقت دارد. چیزی که مشخص نیست چگونگی هدایت این دینامیسم جدید توسط آمریکا است. این پژوهش که مبتنی است بر پژوهش و مشورت با کارشناسانی از سراسر جهان به این مسئله می‎پردازد که رقابت هند – پاکستان چطور در رقابت در حال ظهور قدرت بزرگ نقش خواهد داشت و نیز بررسی می‎کند که پروژه ‎های زیرساختی مالی چین در طول کریدور اقتصادی چین – پاکستان چطور چشم‌انداز سیاسی را برای آمریکا، هند، چین و پاکستان تغییر می‎دهد. این پژوهش با حمایت مرکز آسیا در موسسه صلح آمریکا تهیه شده است.

چکیده این پژوهش به این شرح است:

  • نقش در حال تغییر چین در پاکستان فرصتی را برای بررسی چین در یک محیط چالشی و به‌عنوان یک بازیگر در رقابت چند دهه‎ای میان پاکستان و هند فراهم می‏کند.
  • سرمایه‎ گذاری‌های بلندمدت چین در کریدور اقتصادی چین – پاکستان می‎تواند دست‌کم به سه شیوه توضیح داده شود: برای نشان دادن جذابیت چین به‌عنوان یک شریک؛ برای اثبات این‌که مدل توسعه چین می‎تواند صادر شود؛ و برای استفاده از پاکستان به‌عنوان یک عنصر رقابت راهبردی آن با آمریکا و هند.
  • امیدهای پاکستان برای این کریدور با نبود علاقه ظاهری چین به ایجاد یک کریدور ترانزیت زمینی و نگرانی‎های مبارزه با تروریسم که احتمالاً در سال‎های پیش رو مسئولیتی دائمی خواهد بود، کاهش‌یافته است.
  • یک احتمال رو به رشد وجود دارد که روانه شدن چین به پاکستان باعث افزایش تهدید پاکستان برای هند به‌ویژه در صورتی شود که چین موقعیت نظامی خود را گسترش دهد و پاکستان استفاده از واسطه‎ های نظامی خود را محدود نکند. دینامیسم حاصله می‌تواند انگیزه بیشتری برای تعمیق شراکت آمریکا – هند در مواجهه با یک تهدید مشترک از جانب چین و پاکستان ایجاد کند.
  • بی‎ ثباتی سیاسی و اقتصادی پاکستان و حمایتش از تروریسم موفقیت نهاییِ سرمایه‎گذاری‎های چین را تهدید خواهد کرد.
  • آمریکا می‎تواند حمایتی هدفمند را پیشنهاد دهد تا به پاکستان کمک کند که متوجه شود چطور می‎تواند از زیرساخت چین برای رشد اقتصادش استفاده کند.

 

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *