جدیدترین مطالب

خشم مردم انگلیس از تداوم ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی

همزمان با اوج گیری تهدید و تنش‌ها در منطقه و رسیدن بحران غزه به نقطه جوش، قشر‌های مختلف مردم انگلیس بزرگترین تظاهرات علیه حمایت تسلیحاتی نظام انگلیس ازرژیم اسراییل را برابر ساختمان پارلمان انگلیس شکل دادند.

مسلمانان روهینگیا، قربانی سربازگیری اجباری

جوانان مسلمان روهینگیایی قربانی سربازگیری اجباری حکومت نظامیان میانمار هستند. جوانان مسلمان روهینگیایی قربانی طرح جدید سربازگیری اجباری ارتش حکومت نظامیان میانمار برای شرکت در جنگ داخلی شده اند.

Loading

أحدث المقالات

گوترش : خاورمیانه در لبه پرتگاه قرار دارد

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل گفت: خاورمیانه در لبه پرتگاه قرار دارد و زمان پایان دادن به این چرخه انتقام خونین فرا رسیده است. پایان دادن به خصومت‌ها در غزه تنش‌های گسترده در خاورمیانه را خنثی خواهد کرد. عملیات نظامی اسرائیل در غزه که ۷ ماه است ادامه دارد، جهنمی ایجاد کرده است.

رهبر انصارالله: عملیات ایران، معادلۀ جدیدی برای پاسخ به حملات اسرائیل ایجاد کرد / عربستان و امارات که خود را رهبر کشور‌های عربی معرفی می‌کنند، هیچ حمایتی از فلسطین نکردند

الحوثی، رهبر انصارالله گفت: کمک به ملت فلسطین، مسئولیت بزرگی بر دوش کشورهای اسلامی است، بیشتر کشورهای عربی به فلسطین کمک نکردند؛ برخی از آنان با اسرائیل همدستی کردند و برخی دیگر نیز شریک این رژیم بودند.

Loading
نتایج تحقیقات آکسفورد:

فیس‌بوک و توئیتر ابزاری برای پروپاگاندا

۱۳۹۶/۰۳/۳۰ | علمی - فرهنگی

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها: مطالعات آکسفورد در ۹ کشور نشان می‌دهد،‌ دولت و اشخاص از رسانه‌های اجتماعی به میزان زیادی برای اشاعه دروغ، اطلاع‌رسانی غلط و پروپاگاندا استفاده می‌کنند.

 نتایج تحقیقات دانشگاه آکسفورد فاش می‌کند، از پروپاگاندا در رسانه‌های اجتماعی برای دستکاری افکار عمومی در سراسر جهان استفاده می‌شود. این تحقیقات نشان می‌دهد، رسانه‌های اجتماعی یک میدان نبرد بین‌المللی برای “سیاست‌های کثیف” است.

روزنامه گاردین نوشت : به عنوان نمونه، در روسیه حدود ۴۵ درصد از حساب‌های توئیتری فوق‌العاده فعال ربات هستند. در تایوان که کمپینی علیه تسای اینگ-ون، رئیس‌جمهوری آن به راه افتاده، هزاران حساب هماهنگ اما نیمه خودکار پروپاگاندای چین را پخش می‌کنند.

این تحقیقات که بخشی از “پروژه تحقیقات پروپاگاندای محاسباتی موسسه اینترنت آکسفورد” است، در ۹ کشور از جمله برزیل،‌ کانادا،‌ چین،‌ آلمان،‌ لهستان، اوکراین و ایالات متحده آمریکا انجام شد.

فیلیپ هوآرد،‌ پروفسور مطالعات اینترنت در آکسفورد با اشاره به نتایج تحقیقات می‌گوید: دروغ، شایعه، اطلاع‌رسانی غلط که از عوامل سنتی پروپاگاندار هستند، به صورت آنلاین منتشر می‌شوند و الگوریتم‌های فیس‌بوک یا توئیتر از آنها حمایت می‌کند.

محققان این پروهش در آمریکا هم به این نتیجه رسیدند که با پدیده‌ای به نام “ایجاد رضایت عمومی” روبرو هستند که در واقع توهم محبوبیت به وجود می‌آورد و در نتیجه یک نامزد سیاسی می‌تواند به محبوبیتی دست پیدا کند که قبلا نداشته است.

منبع: ایسنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *