جدیدترین مطالب

ادامه سرکوب اعتراض ضد صهیونیستی در آمریکا

تجمع‌های مسالمت آمیز ضد صهیونیستی در آمریکا، با این بهانه که اقدامات و تحرکات ضد یهودی است به شدت سرکوب می‌شود. این در حالی است که بسیاری از دستگیرشدگان شرکت کننده در این تجمع‌ها و راهپیمایی‌های ضد صهیونیستی، خود یهودی هستند.

افشای فساد جنسی یک سیاستمدار دیگر در انگلیس

جفری دونالدسون رهبر پیشین حزب سلطنت طلب و اتحادگرای ایرلند شمالی، ” دی یو پی” (DUP)، امروز در دادگاهی در ایرلند شمالی، با ۱۱ اتهام تعرض جنسی، از جمله یک فقره تجاوز جنسی روبرو و متهم شد.

Loading

أحدث المقالات

مقام روس: واشنگتن با تصمیمات جدید خود طرف شر را گرفت

تهران-ایرنا- آناتولی آنتونوف سفیر روسیه در آمریکا در مصاحبه ای با رسانه های روسی در واکنش به کمک های جدید نظامی واشنگتن به اوکراین گفت: آمریکا انتخاب خود را به نفع جنگ انجام داد. طرف شر را گرفت و از فاشیسم حمایت کرد. 

رئیس جمهور ونزوئلا : دوستی ما با ایران واقعی و راهبردی است و نه سیاسی و موقت/ آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند

رئیس جمهور ونزوئلا : قرن ۲۱ قرن ماست و هیچکس نمی تواند حق آزادی و استقلال و زندگی در صلح و حق پیوند معنویت و فرهنگ و دین را از ما بگیرد.

ادامه سرکوب اعتراض ضد صهیونیستی در آمریکا

تجمع‌های مسالمت آمیز ضد صهیونیستی در آمریکا، با این بهانه که اقدامات و تحرکات ضد یهودی است به شدت سرکوب می‌شود. این در حالی است که بسیاری از دستگیرشدگان شرکت کننده در این تجمع‌ها و راهپیمایی‌های ضد صهیونیستی، خود یهودی هستند.

Loading

تشدید جنگ قدرت و دورنمای تاریک رژیم صهیونیستی

۱۴۰۱/۰۶/۲۵ | خبر تاپ, سیاسی, گفتگو

شورای راهبردی آنلاین- گفتگو: کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: «صف‌آرایی رهبران احزاب رژیم صهیونیستی برای تسلط بر اهرم‌های قدرت و حذف یکدیگر از عرصه‌های سیاسی در آستانه انتخابات کنست اسرائیل شدت گرفته است».

حسن هانی‌زاده در گفتگو با سایت شورای راهبردی روابط خارجی توضیح داد: «پنجمین انتخابات زودهنگام کنست یا پارلمان رژیم صهیونیستی در طول 3 سال اخیر قرار است در تاریخ دهم آبان برگزار شود، اما بخت احزاب بزرگ برای تشکیل یک کابینه یکدست بسیار اندک است».

هانی‌زاده با اشاره به اینکه چهار سیاستمدار تاثیرگذار برای پیروزی در این انتخابات از هم اکنون رقابت با یکدیگر را آغاز کرده‌‌‌اند، تاکید کرد: «بنیامین نتانیاهو و نفتالی بنت، نخست وزیران سابق، یائیر لاپید، نخست وزیر فعلی و بنی گانتس، وزیر جنگ جغدهای شومی هستند که برای احراز کرسی‌های بیشتر پارلمان به رقابت می‌پردازند».

این کارشناس با بیان اینکه شرایط اراضی اشغالی از 3 جنبه سیاسی، اقتصادی و امنیتی ناپایدار است، گفت: «در چنین شرایطی، یهودیان ساکن فلسطین و اعراب موسوم به 1948 رغبتی برای شرکت در این انتخابات از خود نشان نمی‌دهند».

وی توضیح داد: «از سال 2019 که کابینه بنیامین نتانیاهو سقوط کرد چهار دوره انتخابات زودهنگام در سرزمین‌های اشغالی برگزار شد، اما هیچ‌یک از احزاب نتوانستند اکثریت را بدست آورند و کابینه‌ها به‌صورتی موقت و چرخشی تشکیل شد».

کارشناس مسائل خاورمیانه درباره وضعیت حضور صهیونیست‌ها در انتخابات نیز گفت: «در حوزه سیاسی، رهبران احزاب به دلیل فساد مالی و رانت‌خواری، اعتماد خود را در میان جامعه یهودیان بویژه در بین احزاب دینی از دست داده‌اند و لذا تنها کمتر از نیمی از یهودیان در انتخابات گذشته شرکت کردند. فلسطینیان 1948 نیز که دارای 14 کرسی در کنست اسرائیل هستند به دلیل رفتار خشونت‌‌‌‌آمیز ارتش رژیم صهیونیستی با مردم فلسطین و تبعیض‌های ناروایی که در حق آن‌ها صورت می‌گیرد تهدید کردند که در انتخابات آبان‌ماه شرکت نخواهند کرد».

هانی‌زاده در خصوص پدیده مهاجرت از سرزمین‌های اشغالی نیز بیان کرد: «در حوزه اقتصادی، افزایش رکود اقتصادی، تورم و نرخ بیکاری از 3 سال گذشته تاکنون، موج مهاجرت معکوس در میان یهودیان دو تابعیتی را افزایش داده است؛ تا جایی که رهبران رژیم صهیونیستی به‌شدت نسبت به گسترش پدیده مهاجرت معکوس ابراز نگرانی کردند».

وی درباره اوضاع داخلی و تنش‌ها بین احزاب در کنست گفت: «اخیرا ژنرال رونین بار، رئیس سازمان اطلاعات داخلی «شاباک» رژیم در دیدار با معاون وزیر خارجه آمریکا به‌شدت نسبت به اوضاع ناپایدار و فروپاشی تدریجی رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کرد . همچنین انحلال پی در پی پارلمان طی 3 سال اخیر از وجود شکاف عمیق سیاسی بین فراکسیون‌های کنست حکایت دارد که این امر گسست میان صهیونیست‌ها را تشدید کرده است».

 

ابراز نگرانی روسای سازمان‌های اطلاعاتی از دورنمای تاریک رژیم صهیونیستی

هانی‌زاده تاکید کرد: «این نخستین بار است که در طول 7 دهه گذشته روسای سازمان‌های اطلاعاتی این رژیم به‌صورتی آشکار نسبت به فروپاشی احتمالی و دورنمای تاریک رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی می‌کنند».

این کارشناس درباره وضعیت امنیتی این رژیم هم تصریح کرد: «در حوزه امنیتی در طول 6 ماه گذشته 47 عملیات شهادت طلبانه در اراضی اشغالی صورت گرفته است؛ به گونه‌ای که بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی صریحا اعلام کرد که حرکت در خیابان‌های تل‌آویو به‌شدت دشوار شده است. همچنین در دو سال اخیر دو جنگ علیه مردم غزه توسط ارتش رژیم صهیونیستی صورت گرفت که هر دو بار این رژیم به دلیل شلیک صدها موشک از سوی حماس و جهاد اسلامی علیه تاسیسات استراتژیک رژیم صهیونیستی با پذیرش شکست، آتش‌بس یک جانبه اعلام کرد.»

به گفته این کارشناس، نگرانی دیگری که در حوزه امنیتی و نظامی وجود دارد احتمال بروز جنگ میان حزب‌الله لبنان و ارتش رژیم صهیونیستی است که اگر این جنگ صورت گیرد این رژیم شکست سخت دیگری را متحمل خواهد شد.

وی ادامه داد: «از آنجایی که رژیم صهیونیستی اخیرا یک سلسله حفاری‌هایی در میدان گازی کاریش برای استخراج گاز از محدوده ‌آب‌های اقلیمی لبنان در دریای مدیترانه انجام داد، لذا سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان تهدید کرد که اگر این رژیم از این میدان بهره‌برداری کند، حزب الله تاسیسات گازی صهیونیستی را منهدم خواهد ساخت.»

هانی‌‌زاده توضیح داد: «از این رو رژیم صهیونیستی که قرار بود در مهر ماه این میدان گازی را افتتاح کند به دلیل تهدید جدی دبیرکل حزب الله بهره‌برداری از این میدان گازی را به بعد از انتخابات آبان‌ماه موکول کرد.»

وی در نهایت درباره سناریوهای احتمالی انتخابات آتی در سرزمین‌های اشغالی نیز گفت: «نظرسنجی‌هایی که اخیرا در خصوص انتخابات آینده فلسطین اشغالی صورت گرفته، نشان می‌دهد که درصد شرکت کنندگان کمتر از 40 درصد خواهد بود و هیچ‌یک از احزاب راست و چپ و دینی نخواهند توانست اکثریت را بدست آورند. به موجب قوانین موجود در فلسطین اشغالی هر حزبی که از 120 کرسی کنست بتواند 61 کرسی را احراز کند، می‌تواند کابینه یکدست تشکیل دهد، اما اگر نتواند اکثریت را کسب کند باید با احزاب دیگر ائتلاف کند.»

هانی‌زاده تاکید کرد:« لذا با توجه به اختلافات شدید سیاسی میان رهبران احزاب و ناامیدی یهودیان از آینده خود، احزاب بزرگ نخواهند توانست اکثریت را بدست آورند و کابینه ائتلافی نیز شکننده و موقتی خواهد بود.»

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *