جدیدترین مطالب

ریزپرنده‌های ساقط شده هیچ خسارتی برجا نگذاشتند

وزیر امور خارجه در واکنش به ساقط شدن چند ریزپرنده توسط پدافند کشورمان در اصفهان گفت: حامیان رسانه‌ای رژیم صهیونیستی در تلاشی مذبوحانه سعی داشتند از شکست مجددشان، پیروزی بسازند و این موضوع را بزرگ‌نمایی کنند.

عضویت فلسطین در سازمان ملل مانع آزادی اسرائیل برای کشتار است

کارشناسان روابط بین الملل می‌گویند: اسراییلی‌ها با هرگونه هویت یابی دولت فلسطینی مخالفند، زیرا امروز از آزادی عمل برای کشتن، تخریب و نابودکردن برخوردارند در حالیکه اگر فلسطین عضو سازمان ملل شود در آن شرایط هرگونه اقدام تهاجمی اسراییل می‌تواند آثار و پیامد‌های پرمخاطره‌ای را بوجود بیاورد.

گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در مسکو

مراسم گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور سفرا و شخصیت‌های سیاسی بیش از ۸۰ کشور جهان و نیز مقامات بلندپایه دفاعی و مدیران اندیشکده‌های راهبردی روسیه در مسکو برگزار شد.

Loading

أحدث المقالات

ببینید | ابتکار جدید کره برای افزایش نرخ ازدواج در جوانان؛ راه‌اندازی قطار سریع‌السیر!

دولت کره جنوبی قصد دارد با راه‌اندازی این قطار به جوانان کمک کند که محل زندگی خود را از شهرهای بزرگ به حومه ها ببرند؛ تا بتوانند با کاهش هزینه‌های مسکن و زندگی، پول لازم را برای ازدواج و فرزندآوری به‌دست آوردند. البته در کنار موانع اقتصادی، دختران کره‌ای می‌گویند تمایلی به پذیرفتن وظایفی مادری ندارند./صداوسیما

پاریس: شکست هفتم اکتبر تهدیدی دائمی برای موجودیت اسرائیل است

تهران- ایرنا- جیرار آرو دیپلمات ارشد فرانسوی با اشاره به شکست رژیم صهیونیستی در دستیابی به اهداف خود در تهاجم وحشیانه ارتش این رژیم به نوار غزه، تاکید کرد: شکست ۷ اکتبر (۱۵ مهر) تهدیدی دائمی برای موجودیت رژیم صهیونیستی است.

کره شمالی بار دیگر آزمایش موشکی انجام داد

تهران- ایرنا- اداره موشکی کره شمالی روز جمعه (به وقت محلی) در بیانیه‌ای اعلام کرد که یک کلاهک بزرگ موشک کروز و یک موشک ضدهوایی جدید خود را با شلیک به سمت دریای غربی شبه جزیره کره آزمایش کرده است.

Loading

احیای گروه‌های تروریستی در شمال غرب سوریه مانع حل بحران این کشور

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به هشدار یک مقام سازمان ملل نسبت به تقویت مواضع تروریست‌ها و تلاش داعش برای احیای قدرت خود گفت: با توجه به اینکه ادلب آخرین نقطه امید تروریست‌ها و حامیان فرامرزی آن‌ها است، احتمال تقویت این گروه‌های تروریستی وجود دارد و از این رو جنگ ادلب بسیار دشوار خواهد بود.

سید رضا صدرالحسینی در گفتگو با سایت شورای راهبردی روابط خارجی با اشاره به اظهارات معاون دبیرکل سازمان ملل در رابطه با حضور 27 هزار نیروی تروریستی خارجی در عراق و سوریه که منجر به احیای داعش و ایجاد ممانعت برای حل بحران سوریه شده، خاطرنشان کرد: با نگاهی به روند تحولات و بحران سوریه و هجوم تعداد کثیری از تروریست‌های القاعده و طرفداران جریان‌های تندرو تکفیری، در طول هشت سال گذشته صحنه‌های مختلفی را از حضور تروریست‌های خارج از منطقه و گسیل آن‌ها توسط سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا، و متحدینش به منطقه و با حمایت‌های همه جانبه عربستان و امارات را شاهد بوده‌ایم.

وی با بیان اینکه امروز بخش قابل توجهی از نیات پلید این کشورها برای کشورهای مستقل، هجوم تروریست‌ها از تابعیت‌های مختلف و نژادها و قومیت‌های متعدد به یک نقطه است، افزود: سوریه هم از این مساله مستثنی نبود و از قبل از ایجاد بحران عمومی در این کشور تعداد کثیری از تروریست‌ها از نقاط مختلف توسط سرویس‌های اطلاعاتی به ترکیه و از آنجا به سوریه وارد می‌شدند.

این تحلیل‌گر تحولات غرب آسیا با اشاره به امتناع کشورهای اروپایی از پذیرفتن آن دسته از اتباعشان که به داعش پیوسته بودند، ادامه داد: تلاش داعش برای احیای قدرت و پتانسیل خود و تقویت مواضع تروریست‌ها موضوعی است که باید آن را در چارچوب عملکرد مثلث عبری – عربی – غربی دید و اهداف را از آن‌ها پرسید.

صدرالحسینی اضافه کرد: مثلث عبری – عربی – غربی برای جلوگیری از جنگ‌های بزرگ و عدم ورود به آن‌ها، تعدادی از اعضای جریان‌های تندرو که اقدامات تروریستی برایشان بسیار ساده و آسان است، مانند داعش را از نقاط مختلف دنیا جمع آوری می‌کنند و با سازماندهی، آموزش و تسلیحشان، آن‌ها را علیه کشورهای مخالف نظام سلطه به کار می‌گیرند.

وی تاکید کرد: امروز احتمال تقویت جریان‌های تروریستی و انتقال تعدادی از آن‌ها به شرق رودخانه فرات در خاک سوریه نیز وجود دارد. بر این اساس به نظر می‌رسد به جای اظهار تاسف از جانب مسئولان عالی‌رتبه سازمان ملل، آن‌ها باید این موضوع را در مجمع عمومی و شورای امنیت سازمان ملل مطرح و علیه هر کشوری که از این جریان‌های تروریستی حمایت می‌کند قطعنامه‌های الزام‌آوری به تصویب برسانند که همه اعضای سازمان ملل موظف به اجرای این تعهدات باشند.

این کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به تقویت مواضع کلاه سفیدها، آن را چالشی بزرگ برای نظام سیاسی و ارتش سوریه دانست و با تاکید بر وابستگی و عضویت اعضای این گروه به جریان القاعده، اضافه کرد: کشورهای غربی از جمله انگلیس برای ایجاد پوشش بر اقدامات تروریستی خود از کلاه سفیدها حمایت می‌کنند و این احتمال وجود دارد که تقویت تروریست‌ها توسط این جریان‌ها برای جلوگیری از آزادسازی کامل ادلب ادامه یابد.

وی در عین حال گفت: تاکنون ارتش سوریه به مواضع تروریست‌ها در داخل ادلب هیچ گونه هجومی انجام نداده، بلکه پاکسازی محورهای منتهی به ادلب توسط ارتش سوریه در حال انجام است.

صدرالحسینی با اشاره به موفقیت‌های ارتش سوریه در پاکسازی بخش عمده‌ای از کشور از لوث وجود تروریست‌ها، افزود: با توجه به اینکه ادلب آخرین نقطه امید تروریست‌ها و حامیان فرامرزی آن‌ها است احتمال تقویت این گروه‌های تروریستی هم وجود دارد، جنگ ادلب بسیار دشوار خواهد بود و شاید قضاوت درباره موفقیت و یا شکست ارتش سوریه مقداری زود است. در عین حال تلاش ارتش سوریه از سالیان گذشته با حمایت مقاومت برای مقابله جدی با تروریست‌ها روند خوبی داشته و با عملیات موفق هفته‌های گذشته، به نظر می‌رسد جای امیدواری برای ادامه این پیشروی‌ها وجود دارد.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *