جدیدترین مطالب

از نسل کشی آلمان در آفریقا چه می دانیم؟

از نسل کشی آلمان در آفریقا چه می دانیم؟

علی مفتح در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: نسل کشی نامیبیا توسط آلمان اولین نسل کشی قرن بیستم میلادی بود و از راه های مختلف همچون تحمیل گرسنگی و تشنگی، جلوگیری از رسیدن غذای کافی، کار اجباری، بردگی، تجاوز جنسی، قطع اعضا و انجام آزمایش های پزشکی بر روی ساکنان این سرزمین ثروتمند اتفاق افتاد چرا که آلمانی ها می خواستند تا مال، اموال و زمین های ساکنان نامیبیا را از آن خود کنند. 

زمان دیپلماسی است، نه جنگ

زمان دیپلماسی است، نه جنگ

عباس آخوندی در یادداشتی می نویسد: سیاست ما در برابر تجاوز مجدد اسرائیل باید خویشتنداری و احاله آن به موقعیت‌های دیگر و پاسخ‌های غیرمستقیم باشد. ما باید فضا را سرد کنیم. گرم نکنیم. گرم کردن فضا عین خواسته اسرائیل است. ‌
Loading

أحدث المقالات

آمریکا در حرف و عمل از اسرائیل می‌خواهد که پس از حمله ایران، خویشتنداری کند/ تل‌آویو احتیاط را در دستور کار دارد  

خبرآنلاین نوشت: بنیامین فریدمن، مدیر اندیشکده اولویت های دفاعی در واشنگتن، می گوید که اسراییلی ها خواهان درگیر شدن در یک رویارویی تلافی جویانه در برابر ایران نیستند، بنابراین ممکن است فضایی برای احتیاط وجود داشته باشد. ممکن است بگویند پاسخ می دهیم اما سپس در همان سطحی عمل کنند که سالها علیه ایران عمل کرده اند، مثل هدف گرفتن افسران سپاه پاسداران و ترور دانشمندان هسته ای ایران.

اتحادیه اروپا: گزارش‌ها درباره حادثه اصفهان رادنبال می‌کنیم / نشانه‌ها حاکی از کاهش تنش‌هاست

سخنگوی ارشد کمیسیون اروپا با بیان اینکه اتحادیه اروپا گزارش‌های منتشر شده پیرامون حادثه انفجار در اصفهان را دنبال می‌کند، گفت: هنوز تائیدیه‌ رسمی درباره حمله ادعایی دریافت نکردیم، اما شاهد نشانه‌هایی هستیم که حاکی از کاهش تنش‌هاست.

Loading
موسسه علم و سیاست برلین:

اختلاف در اروپا بر سر ایستادگی مقابل آمریکا

۱۳۹۷/۰۳/۰۱ | اقتصادی

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها: یک کارشناس موسسه علم و سیاست برلین از اختلاف نظر در اتحادیه اروپا درباره امکان پذیر بودن حمایت از شرکت‌ها در برابر تحریم‌های ضد ایرانی آمریکا خبر داد.

“لایرا فون دانیلز” از کارشناسان اقتصادی موسسه علم و سیاست برلین در مصاحبه‌ای با روزنامه “ویرتشافتز ووخه” آلمان به تلاش های اتحادیه اروپا برای حمایت از شرکت های اروپایی در برابر تحریم های ضد ایرانی آمریکا پرداخته و اظهار داشت: البته در اتحادیه اروپا در حال حاضر دیدگاه های متفاوتی در این باره وجود دارد که آیا مقررات ممنوعه مربوط به سال 1996 واقعا قابل انتقال به وضعیت امروز است.

وی  در ادامه در پاسخ به این پرسش که بر اساس اطلاعت کمیسیون اروپایی اقدامات این اتحادیه باید در عرض 2 ماه فعال شود وآیا این دخالت زیاد در آزادی شرکت ها نبوده و به نظر شما مشروع و منطقی است گفت: این مسئله به اهداف سیاسی مرتبط است که اتحادیه اروپا دنبال می کند. تا به حال این طور به نظر می رسد که اتحادیه اروپا با حمایت و پشتیبانی فرانسه و آلمان مایل به مقابله با سیاست ترامپ در قبال ایران و تهدید های تحریم های ثانویه علیه شرکت های اروپایی هستند. به این ترتیب مقررات ممنوعه می تواند ابزار موثری باشد برای اینکه شرکت های اروپایی را ترغیب کند که به توافقات تجاری با ایران پایبند باشند.

این کارشناس موسسه علم و سیاست برلین در ادامه تصریح کرد که هنوز کاملا مشخص نیست که اتحادیه اروپا چگونه می خواهد خساراتی که شرکت های اروپایی در تجارت با ایران به دلیل تحریم های آمریکا می بینند را جبران کند. بخصوص این مسئله که چگونه خسارات احتمالی عدم دسترسی به بازار مالی آمریکا باید جبران شود هنوز مشخص نیست. معایب تحریم‌های آمریکا بخصوص از دید بانک ها بیشتر از مزایای مناسبات تجاری با ایران است.

وی در بخش دیگری از این مصاحبه تصریح کرد که آلمان و فرانسه در اتحادیه اروپا هر دو از شرکای بزرگ تجاری ایران هستند. آلمان سال گذشته یک حجم صادرات 3 میلیارد یورویی با ایران داشت و حجم صادرات فرانسه به ایران هم 1.5 میلیارد یورو بود. علاوه بر ین شرکت های فرانسوی اخیرا سرمایه گذاری بالایی در ایران داشته اند. شرکت توتال فرانسه تنها پنج میلیارد یورو در یک پروژه گازی سرمایه گذاری کرده است.

این کارشناس موسسه علم و سیاست برلین در ادامه با توجه به صحبت های اخیر سفیر جدید آمریکا در برلین درباره لزوم توقف مناسبات تجاری با ایران پیش بینی کرد که آمریکا فشارهای خود بر آلمان را افزایش می دهد و در این باره گفت: تا زمانی که شرکت های آلمانی زیر فشار تحریم های آمریکا قرار گیرند در عرصه سیاست داخلی این پرسش مطرح می شود که آیا مناسبات تجاری با ایران واقعا ارزش بد شدن مناسبات تجاری با آمریکا را دارد.

وی افزود: اتحادیه اروپا باید به صورت متحد در برابر منافع ایالات متحده بایستد و یک سیستم تامین مالی شخصی و مستقل را برای مناسبات تجاری با ایران ایجاد کند.

منبع: تسنیم

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *