جدیدترین مطالب

آیا مقدمات صلح پایدار در قفقاز فراهم می شود؟

آیا مقدمات صلح پایدار در قفقاز فراهم می شود؟

رسول اسماعیل زاده دوزال در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: با توجه به تحلیل ها و گزارش ها و موضع گیری های اخیر پیش بینی می شود در صورتی که دو کشور با یک توافق منطقی و مبتنی بر اصول بین المللی و لحاظ منافع همه کشورهای درون قفقازی و همسایگان قفقاز مانع ورود و دخالت قدرت های بیگانه شوند، این توافق پایدار بستر مناسبی برای صلح دائمی در قفقاز خواهد بود.

ادامه تظاهرات سراسری حمایت از غزه در جهان

تظاهرکنندگان اردنی که سفارت رژیم صهیونیستی در اردن را برای اعلام حمایت از مردم مظلوم غزه محاصره کرده اند، شعار می‌دهند: نه سفارت می‌خواهیم و نه سفیر… برو بیرون‌ ای خوک.

Loading

أحدث المقالات

کلید استانبول به چه فردی می‌رسد؟

در استانبول شهر در تصرف تبلیغات انتخاباتی است. از همین حالا دولت اعلام کرده نوشیدن نوشیدنی‌های الکلی برای روز یکشنبه ممنوع است و پلیس بر سر این موضوع با کسی شوخی ندارد. حکمی که نشان می‌دهد دولت نگران درگیری‌هایی است که امکان دارد میان هواداران گروه‌های مختلف در بگیرد. به ویژه آنکه در روزهای اخیر ویدیویی از مهاجران کرد و ترک تبار ترکیه در بلژیک منتشر شد که نشان می‌داد طرفداران دو طرف منتظر یک جرقه هستند.

آیا ارمنستان توان خروج از پیمان امنیت جمعی روسیه را دارد؟

در حالی که پاشینیان قلباً دوست دارد ارمنستان را به سمت اروپا هدایت کند، اما به‌نظر واقعیت‌های میدانی را درک می‌کند که هیچ مکانیسم آسانی برای خروج ارمنستان از پیمان امنیت جمعی یا اتحادیه اقتصادی اوراسیا وجود ندارد.

Loading

کارشناس آمریکایی: طالبان بیش از همیشه قدرتمند شده است

۱۳۹۶/۱۱/۰۵ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین - رسانه ها: در حالی که مقامات آمریکایی تاکید می‌کنند که طالبان راهی جز پیوستن به روند صلح ندارند اما یک کارشناس ارشد اندیشکده «ویلسون» تصریح کرد که طالبان بیش از هر زمان دیگری قدرتمند شده‌اند.

«مایکل کوگلمن» مسئول بخش جنوب آسیا در اندیشکده «ویلسون» اعلام کرد که ممکن است به نظر برخی‌ها طالبان با فشارهای در میدان جنگ مواجه باشند اما  این گروه بیش از همیشه قدرتمند شده است.

وی در ادامه تصریح کرد که به نظر برخی‌ها، طالبان برای اثبات قدرت خود حمله اخیر کابل را انجام داده است زیرا در میدان‌های جنگ تحت فشار قرار دارند.

کوگلمن اظهار داشت: من مخالف این دیدگاه هستم، طالبان نیاز ندارد تا چیزی را به اثبات برساند زیرا این گروه احتمالا هیچگاه اینقدر قدرتمند نبوده است.

از سوی دیگر،  مقامات آمریکایی بارها تاکید کرده‌اند که بر اساس استراتژی واشنگتن نیروهای آمریکایی با افزایش حملات هوایی و تشدید جنگ طالبان را نهایتا مجبور به پیوستن به روند صلح می‌کنند.

ژنرال «جان نیکلسون» فرمانده نیروهای آمریکایی و ناتو در افغانستان بار دیگر تصریح کرد که از طریق «فشار نظامی در میدان جنگ و فشارهای اجتماعی علیه مخالفان مسلح» به دنبال برقراری صلح در افغانستان است.

این در حالی است که طالبان در افغانستان تصریح کرده است که تا زمان خروج تمام نظامیان خارجی حاضر به مذاکره نیست و بارها تلاش‌های برای مذاکره مستقیم با این گروه نیز شکست خورده است.

منبع: تسنیم

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *