جدیدترین مطالب
استفاده رژیم صهیونیستی از هوش مصنوعی در جنگ غزه و پیامدهای آن
شورای راهبردی آنلاین – یادداشت: هوش مصنوعی اگرچه دارای قابلیتهای مهمی برای بهبود و افزایش سطح کارایی و بهرهوری در در حوزههای مختلف انسانی اعم از پزشکی، تشخیص سریع بیماریها، پیشرفت در حوزه درمان، صنایع، حمل و نقل، آموزش، ابزار کمکی مؤثر کاهش خسارات بلایای طبیعی و … است و میتواند دستاوردهای شگرفی برای جامعه انسانی به وجود آورد، اما این فناوری که یک نعمت بزرگ است، توسط رژیمصهیونیستی و مشخصاً در جنگ غزه در خدمت «پیشبرد اهداف نامتعارف» نظامی قرار گرفته است.
أحدث المقالات
افزایش هزینه تسلیحات اتمی آمریکا به بهانه بهبود امنیت
بسیاری از منتقدان به طرح ها و هزینه نوسازی تاسیسات هسته ای اعتراض کرده اند و شماری از صاحبنظران حوزه دفاعی با انتقاد از این طرح گفته اند هزینه بیشتر درخصوص تسلیحات اتمی که در زمان جنگ سرد بیشتر کاربرد داشت و اکنون در زمینه سیاست امنیتی آمریکا نقش محدودی دارد، شرایط را بهتر نخواهد کرد.
در همین حال آمریکا به عنوان امضاکننده معاعده عدم تکثیر موسوم به “ان پی تی ” اجازه توسعه تسلیحات هسته ای خود را ندارد، در حالی که بسیاری از منتقدان می گویند افزایش هسته ای نوسازی این تسلیحات هرچند عنوان نوسازی را دارد در حقیقت به معنای توسعه تسلیحات هسته ای و زرادخانه های اتمی آمریکا تلقی می شود.
هیگل روز 23 آبان بر اساس دو گزارش از وضعیت نیروهای هسته ای این کشور دستور بازسازی زرادخانه های اتمی و تسلیحات هسته ای را داد. وی در ماه فوریه سال جاری میلادی (بهمن /اسفند) دستور تهیه دو گزارش از وضعیت این تسلیحات را داده بود: زیرا پیش از آن خبرگزاری آسوشیتدپرس بارها گزارش هایی در مورد وخامت امنیت – سلامت و فرماندهی سه پایگاه نیروهای هسته ای منتشر کرده بود.
وی در سخنانی خطاب به نویسندگان گزارش پنتاگون افزود: وزارت دفاع بودجه نیروهای هسته ای را در سال آینده 10 درصد یعنی 10 میلیارد دلار افزایش می دهد.
وی یادآور شد گزارش پنتاگون و گزارش دیگری که شماری از افسران بازنشسته تهیه کرده اند، فقدان سرمایه گذاری و پشتیبانی از تاسیسات و نیروهای هسته ای در سال های گذشته توان ما را برای مبارزه با فشارهای فزاینده کاهش داده است.
هیگل همچنین خطاب به نیروهای هسته ای آمریکا گفت: شما عنصری جداییناپذیر از امنیت ملی آمریکا و مهم ترین عامل بازدارندگی در این کشور هستید.
این در حالی است که “باراک اوباما” رییس جمهوری آمریکا در زمان تبلیغات انتخاباتی طی سال های 2007 و 2008 همچنین در سخنرانی در پایتخت جمهوری چک سال 2009 شعار “جهان عاری از سلاح هسته ای ” را سر داده بود.
یکی از دلایل اعطای جایزه صلح نوبل به وی نیز تلاش های او در زمینه خلع سلاح عنوان شد، اما از آن زمان به بعد به گفته ناظران پیشرفت کمی در این امر حاصل شده است.
فدراسیون دانشمندان آمریکا اعلام کرده است در سال 2013 آمریکا هفت هزار و 300 کلاهک هسته ای در اختیار داشته است.
ریچارد پیتس، رییس کنفرانس عدالت و صلح کمیسیون اسقف های کاتولیک به عنوان یکی از گروه های منتقد هزینه برای نوسازی تسلیحات هسته ای در نامه ای به وزیر انرژی آمریکا پیش از معرفی این طرح نیز از سیاست
هسته ای دولت اوباما انتقاد کرده بود.
وی در نامه ای به وزیر انرژی آمریکا نوشت : دفتر بودجه کنگره برآورد می کند 355 میلیارد دلار در دهه آینده هزینه نیروهای هسته ای می شود که بیشتر این پول برای نوسازی نیروهای هسته ای و بی فایده است.
منبع: ایرنا
0 Comments