جدیدترین مطالب

امریکا در فکر استفاده از ربات به جای سرباز

امریکا در فکر استفاده از ربات به جای سرباز

در جنگ‌های آینده، فرماندهان آمریکایی می‌خواهند ربات‌ها را به مقابله با اولین گلوله‌های دشمن بفرستند. روبات‌های ارتش آمریکا که روی هشت چرخ حرکت می کنند و از مهمات کافی در انبانشان برای تغذیه سلاح های دستی برخوردارند، در آن میدان رزمی، به شهر خیالی اوجن حمله کردند. روبات‌ها به خانه‌هایی که نیروی مقابل در آنها پناه گرفته بودند، تیراندازی کردند. پهپادهایی که ساعت‌ها روی میدان جنگ پرواز ‌کردند، بالای سر مک‌کردی و تیمش پرسه زده و "بمب‌ها" – در این مورد توپ‌های فومی فوتبال – را مستقیماً روی آنها پرت کردند، شلیک های دقیق توپخانه. سگ‌های روباتیک با سنسورهای روی سرشان، خانه‌ها را برای اطمینان از پاک بودن آنها جست وجو می‌کردند.
Loading

أحدث المقالات

ماکرون: اروپا در خطر مرگ قرار دارد  

رئیس‌جمهور فرانسه امروز – پنجشنبه – ضمن هشدار نسبت به «احتمال مرگ اروپا»، تاکید کرد که این قاره در «نقطه بحرانی» قرار دارد و جهت مقابله با رقبای جهان باید اقدامات بیشتری انجام داد.

اسپوتنیک تنها کانال رادیویی خارجی در ایران

از امروز، رادیو “گفتگو”، برنامه هفتگی مشترک “راهبرد شرقی” را روی آنتن می برد. در این کانال رادیویی، کارشناسان دو طرف به مدت یک ساعت در مورد شکل گیری نظم جهانی چند قطبی و چندفرهنگی بحث خواهند کرد.

قطعنامه جانبدارانه پارلمان اروپا علیه ایران

پارلمان اروپا در قطعنامه‌ای جانبدارانه پاسخ مشروع ایران به رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و در خصوص حمله غیرقانونی رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک ایران به ابراز تاسف بسنده کرده است.

Loading

کاهش فعالیت هسته ای کره شمالی چه نتیجه ای در حضور آمریکا در منطقه دارد؟

۱۳۹۷/۰۲/۰۳ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها:رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس معتقد است هر گامی که به سمت کاهش دخالت آمریکایی ها در آسیا منجر شود، مثبت خواهد بود.

علاءالدین بروجردی در واکنش به تصمیم رهبر کره شمالی مبنی بر تعطیلی یکی از مراکز آزمایش هسته‌ای این کشور در پی مذاکره با رئیس جمهور آمریکا گفت: یکی از سیاست های آمریکا این بوده که همواره در منطقه آسیا از خاور دور تا غرب آن، اختلاف میان کشورها وجود داشته باشد.

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در ادامه با اشاره به منافع آمریکا از اختلاف افکنی در کشورهای آسیایی عنوان کرد: تنها در این صورت است که آمریکا می تواند توجیهی برای حضور نظامی خود در آسیا داشته باشد.

وی افزود: نزدیک شدن کره شمالی و جنوبی دیگر منطقی برای حضور نظامی آمریکا در این مناطق باقی نمی گذارد، گرچه این ارتباط نیز نخستین ارتباط بعد از جنگ جهانی و مبتنی بر یک توافق و پیمان است.

بروجردی ادامه داد: در هر صورت کاهش فعالیت هسته ای کره شمالی باعث می شود حضور آمریکایی ها در آن منطقه کاهش یابد و قطعا کره ای ها بر اساس منافع ملی خود این تصمیم گیری را کردند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه جمهوری اسلامی همچنان روابط خود با کره شمالی را خواهد داشت و تغییری در آن ایجاد نمی شود، خاطرنشان کرد: هر گامی که برای خروج آمریکایی ها از منطقه برداشته شده و منجر به کاهش دخالت آنها شود مثبت است.

منبع: مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی 

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *