جدیدترین مطالب

ریزپرنده‌های ساقط شده هیچ خسارتی برجا نگذاشتند

وزیر امور خارجه در واکنش به ساقط شدن چند ریزپرنده توسط پدافند کشورمان در اصفهان گفت: حامیان رسانه‌ای رژیم صهیونیستی در تلاشی مذبوحانه سعی داشتند از شکست مجددشان، پیروزی بسازند و این موضوع را بزرگ‌نمایی کنند.

عضویت فلسطین در سازمان ملل مانع آزادی اسرائیل برای کشتار است

کارشناسان روابط بین الملل می‌گویند: اسراییلی‌ها با هرگونه هویت یابی دولت فلسطینی مخالفند، زیرا امروز از آزادی عمل برای کشتن، تخریب و نابودکردن برخوردارند در حالیکه اگر فلسطین عضو سازمان ملل شود در آن شرایط هرگونه اقدام تهاجمی اسراییل می‌تواند آثار و پیامد‌های پرمخاطره‌ای را بوجود بیاورد.

گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در مسکو

مراسم گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور سفرا و شخصیت‌های سیاسی بیش از ۸۰ کشور جهان و نیز مقامات بلندپایه دفاعی و مدیران اندیشکده‌های راهبردی روسیه در مسکو برگزار شد.

Loading

أحدث المقالات

رسانه عبری‌زبان: مذاکرات تبادل اسرا به بن‌بست رسیده است

کابینه جنگ اسرائیل ۱۲ روز است که درباره پرونده اسرای اسرائیلی نزد مقاومت در نوار غزه مذاکراتی انجام نداده است.  شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل با اعلام این خبر افزود: مذاکرات به بن‌بست رسیده و جنگ جای آن را گرفته است.

خودسوزی در برابر دادگاه ترامپ در نیویورک

شبکه سی ان ان گزارش داد که فردی خود را در برابر دادگاه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین و نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا در نیویورک به آتش کشیده است.

Loading

نگاه غربی به حاکمیت فضای سایبری

۱۳۹۴/۱۱/۰۶ | موضوعات

شورا آنلاین – ترجمه: فن آوری های سایبری چشم انداز جهانی را با شتاب تغییر می دهند. با این حال، رهبران سیاسی، تجاری و سایر حوزه ها، هنوز انشعابات خوب و بد را در جهان به هم پیوسته دیجیتال درک نکرده اند.

سینان اولگن در تحلیل که اندیشکده کارنگی منتشر کرد، نوشت: اداره ضعیف بین المللی فضای سایبری در تناقض شدید با گام های شتابان چالش هاست. آمریکا و اتحادیه اروپا نیاز به اتخاذ چشم انداز سیاسی مشترکی برای تعیین نظام هایی دارند که بتواند فضای سایبری را در جهت منافع نسل آتی اداره کند.

نقش شرکای فراآتلانتیک

با در نظر گرفتن مرزهای اقتصادی و فناوری، منافع ذاتی آمریکا و اروپا ایجاب می کند که نقش تاثیرگذاری در ایجاد قواعد سایبری ایفا کنند. به همین خاطر، واشنگتن و بروکسل برای ایجاد هنجارهای چندجانبه، کشورهای ثالث را در مسائل سیاست سایبری شرکت دادند.

فعالیتهای فراآتلانتیکی می تواند تاثیر این فعالیت های مختلف را در تعیین و شکل دهی مشترک این دستور کار جهانی بلندپروازانه بهبود بخشد.

میسر بودن هر نوع اقدام مشترک به پتانسیل همگرایی بین واشنگتن و بروکسل در حوزه های سیاسی مهم مربوط به فضای سایبری نظیر حریم آنلاین، آزادی و اداره اینترنت، امنیت سایبری و جنگ افزار سایبری بستگی دارد.

در این خصوص، تا اندازه زیادی همگرایی عملی و بالقوه بین شرکای فراآتلانتیکی وجود دارد و این حوزه ها بایستی اساس رویکرد جدید در ایجاد چارچوب سیاسی جهانی را برای فضای سایبری ارائه کند.

چگونگی سرمایه گذاری در حوزه های همگرایی

بایستی هنجارهای مربوط به همکاری دولتی- صنعتی درباره جمع آوری و بازیابی انبوه داده ها ایجاد شود و برای ارتقای اعتماد در اینترنت، شرکای فراآتلانتیک باید قانون رفتاری مشترکی برای تنظیم تعامل بین بنگاه های دولتی، شرکت های بزرگ اینترنتی و گردانندگان داده ها در دسترسی آنلاین داده ها ایجاد کنند.

علاوه بر این، ابزار چندجانبه جدیدی برای جلوگیری از جرایم سایبری تولید شود و شرکای فراآتلانتیک باید برای تشخیص و تحلیل حملات سایبری، روش های مطمئن جدیدی خلق کنند تا اینکه مجرمان به راحتی قابل شناسایی باشند و بیش از پیش از حملات آتی جلوگیری شود.

برای تعیین مجازات جاسوسی سایبری اقتصادی، قوانین تجارت بین المللی اصلاح شود و چنین تغییراتی در قوانین سازمان تجارت جهانی مستلزم اقدام مشترک به رهبری شرکای فراآتلانتیک است. مضاف بر این، تلاش ها برای تدوین قوانین مربوط به فن آوری های نظارتی عملی شود و شرکای فراآتلانتیک بایستی این تلاش ها را رهبری کنند تا ظرفیت نظام‌های غیرلیبرال در تحدید آزادی اینترنتی به حداقل برسد.

و در نهایت اینکه، برای بازدارندگی سایبری باید توافقی حاصل شود تا ناتو رویکرد قدرتمندانه‌ای اتخاذ کند. سازمان پیمان آتلانتیک شمالی راهبردی را اتخاذ کرده که بر ارتقای مقاومت این ائتلاف در برابر حملات سایبری متمرکز است. با این حال، ناتو در بهبود بازدارندگی کلی خود به موضع تهاجمی تری نیازمند است.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *