جدیدترین مطالب

ادامه سرکوب اعتراض ضد صهیونیستی در آمریکا

تجمع‌های مسالمت آمیز ضد صهیونیستی در آمریکا، با این بهانه که اقدامات و تحرکات ضد یهودی است به شدت سرکوب می‌شود. این در حالی است که بسیاری از دستگیرشدگان شرکت کننده در این تجمع‌ها و راهپیمایی‌های ضد صهیونیستی، خود یهودی هستند.

افشای فساد جنسی یک سیاستمدار دیگر در انگلیس

جفری دونالدسون رهبر پیشین حزب سلطنت طلب و اتحادگرای ایرلند شمالی، ” دی یو پی” (DUP)، امروز در دادگاهی در ایرلند شمالی، با ۱۱ اتهام تعرض جنسی، از جمله یک فقره تجاوز جنسی روبرو و متهم شد.

Loading

أحدث المقالات

مقام روس: واشنگتن با تصمیمات جدید خود طرف شر را گرفت

تهران-ایرنا- آناتولی آنتونوف سفیر روسیه در آمریکا در مصاحبه ای با رسانه های روسی در واکنش به کمک های جدید نظامی واشنگتن به اوکراین گفت: آمریکا انتخاب خود را به نفع جنگ انجام داد. طرف شر را گرفت و از فاشیسم حمایت کرد. 

رئیس جمهور ونزوئلا : دوستی ما با ایران واقعی و راهبردی است و نه سیاسی و موقت/ آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند

رئیس جمهور ونزوئلا : قرن ۲۱ قرن ماست و هیچکس نمی تواند حق آزادی و استقلال و زندگی در صلح و حق پیوند معنویت و فرهنگ و دین را از ما بگیرد.

ادامه سرکوب اعتراض ضد صهیونیستی در آمریکا

تجمع‌های مسالمت آمیز ضد صهیونیستی در آمریکا، با این بهانه که اقدامات و تحرکات ضد یهودی است به شدت سرکوب می‌شود. این در حالی است که بسیاری از دستگیرشدگان شرکت کننده در این تجمع‌ها و راهپیمایی‌های ضد صهیونیستی، خود یهودی هستند.

Loading

پیامد جهانی رقابت ریاض با تهران

۱۳۹۵/۰۳/۳۱ | موضوعات

شورا آنلاین – ترجمه: پیامد رقابت های ریاض و تهران به فراتر از مرزهای منطقه خلیج فارس و به بازارهای متزلزل انرژی و در نتیجه اقتصاد جهانی رسید.

سوزان ملونی در تحلیلی که اندیشکده بروکینگز منتشر کرد، نوشت: در اوپک، نمایندگان ریاض و تهران با نگرانی به هم چشم دوختند و اختلاف های دنباله دار آنها مانع به نتیجه رسیدن پیشنهاد تعیین سقف تولید در نشست اخیر سازمان کشورهای صادر کننده نفت شد.

این نتیجه غیرقابل پیش بینی نبود؛ تلاش مشابهی به منظور ایجاد اتفاق نظر در زمینه تثبیت میزان تولید بین این گروه و تعدادی از تولیدکنندگان غیر عضو اوپک نیز در ماه آوریل ناکام مانده بود.

ایران و عربستان سعودی دلایل زیادی برای ادامه دادن به استخراج نفت برای آینده قابل پیش بینی دارند. از زمان لغو تحریم های ایران در ماه ژانویه، ایران مصمم بوده که زمان و درآمد از دست رفته را جبران کند.

به نظر می رسد عربستان سعودی هم آمادگی دارد به تولید بالای نفت به عنوان بخشی از راهبرد بزرگ‌تری که هدف آن حفظ سهم بازار و کاهش تولید کشورهای غیرعضو اوپک است، ادامه دهد.

محرک های اقتصاد هر دو کشور با رقابت ژئواستراتژیک شدیدی که بین آنها وجود دارد، در هم آمیخته، رقابتی که اکنون شدت یافته است.

اما در حالی که دو کشور اکنون بر سر تولید و قیمت نفت با یکدیگر مبارزه می کنند، هم عربستان سعودی و هم ایران آشکارا برای آینده خود در دوران بعد از نفت نیز برنامه ریزی می کنند.

ایران و عربستان هر دو اعلام کرده اند قصد دارند دوران وابستگی نفتی شان پایان یابد و از برنامه های بلندپروازانه ای که برای تجدید ساختار اقتصادهای پرده برداری کرده اند؛ طرح هایی که اگر اجرایی شوند در نهایت کشور، جامعه و کل منطقه را متحول خواهند کرد.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *