جدیدترین مطالب

داعش خراسان؛ چالش مشترک مسکو و واشنگتن ‌

داعش خراسان؛ چالش مشترک مسکو و واشنگتن ‌

هم‌زمان با افزایش نگرانی‌ها از رشد تروریسم در افغانستان و به‌ویژه قدرتمندشدن داعش خراسان مستقر در این کشور، ارتش روسیه و تاجیکستان در مرز افغانستان‌ برگزاری یک رزمایش مشترک نظامی چهارروزه را آغاز کردند که تا امروز ادامه دارد. وزارت دفاع روسیه با انتشار اطلاعیه‌ای در کانال تلگرامی این وزارتخانه اعلام کرد که این رزمایش مشترک نظامی در پایگاه نظامی شماره ۲۰۱ روسیه در منطقه ختلان و «حرب میدان» تاجیکستان که در ۲۰کیلومتری مرزی افغانستان قرار دارد، انجام می‌شود.

نشست شورای امنیت درباره غزه 

وزیر امور خارجه کشورمان به منظور به کار گیری بالاترین سطح از ظرفیت‌های دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به منظور پایان دادن به بحران در غزه وارد نیویورک شد.

ورود وزیر امور خارجه به نیویورک

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه رایزنی‌های منطقه‌ای و بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران در حمایت از ملت مظلوم فلسطین، وارد نیویورک شد.

هدف نهایی اسرائیل از تجاوز به ساختمان کنسولگری ایران

هدف نهایی اسرائیل از تجاوز به ساختمان کنسولگری ایران

رضا مقاتلی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: اقدام استراتژیک ایران در عدم شتابزدگی در اتخاذ تصمیماتش را می توان از دیدگاه عقلانیت و از منظر منافع ملی شایسته ی حمایت جمعی دانست و بر تلاش ها برای عدم قرار گرفتن در زمین و طراحی شطرنجی اسرائیل و کابینه ی جنگ طلب نتانیاهو مراقبت جدی کرد.

به روایت یک چوپان دروغگو

رژیمِ صهیونیستی در یکی از آخرین حملاتِ خود، مسجدِ فاخُورِه در شمالِ غزه را هم، تخریب کرد.

Loading

أحدث المقالات

بورل: اوکراین و اسرائیل مثل هم نیستند  

رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا معتقد است کی‌یف نباید از همان نوع حمایتی که غرب از رژیم صهیونیستی در جریان حمله ایران به سرزمین‌های اشغالی ارائه کرد، درخواست کند، زیرا این دو وضعیت قابل مقایسه نیستند.

واکنش ایران به حکم صادره از سوی دادگاه آرژانتینی در رابطه با پرونده انفجار مقر آمیا

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران ضمن رد ادعا‌های مندرج در حکم منتشره از سوی دادگاه کیفری فدرال آرژانتین در ارتباط با پرونده انفجار مقر آمیا (مرکز همیاری یهودیان) در بوئنوس آیرس در سال 1994، این اقدام را معطوف به اهداف و اغراض سیاسی دانست و آن را محکوم کرد.

Loading
جنگ با روسیه روي ميز اندیشکده آمریکایی

بازهای آمریکایی فعال شده اند؟

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شوراآنلاین – ترجمه: یک اندیشکده نومحافظه‌کار آمریکایی در مقاله ای به جنگ بعدی آمریکا با روسیه و معرفی 10 "سلاح کشنده" اصلی در این جنگ پرداخته است.

اندیشکده مهم جنگ‌طلبان آمریکا موسوم به  «مرکز منافع ملی» در مقاله ای که در سایت خود نشنال اینترست منتشر کرد، این باور را مطرح کرد که جنگ علیه روسیه به طور فزاینده‌ای اجتناب ناپذیر است.

ایروینگ کریستول، پدرخوانده نومحافظه‌کاری و بیل کریستول، پدر معمار جنگ عراق این اندیشکده را تاسیس کرده اند.

در این مقاله، بر مبنای چنین فرضی، ارزیابی شده است که چه سلاح‌ها‌یی در نهایت در چنین نبردی، بیشترین تعداد از افراد را می‌کشد.

در مقاله «نشنال اینترست» آمده است: “در میان درگیری پایان ناپذیر در اوکراین، بحران در سوریه و اکنون ادعاهایی مبنی بر اینکه روسیه به هک سایبری علیه آمریکا مشغول شده است، روابط بین مسکو و واشنگتن به حدی تقلیل یافته که از سخت ترین روز‌ها‌ی جنگ سرد تا کنون دیده نشده است.”

این نشریه در همین حال، در پیش‌بینی احتمال “نوعی درگیری علنی” مراقب است که این ایده را محکوم کند که آشکارا حامی نوعی برخورد نظامی‌ است و نوشته است: “در حالی که قطعا هیچ کس جرات ندارد چنین عاقبتی را آرزو کند، منعکس کردن موجودی دارایی‌ها‌ی نظامی آمریکا و روسیه (در یک مجله و بر روی نشریه اینترنتی که در دسترس عموم قرار می‌گیرد) حائز اهمیت است.”

این مقاله با سوخوی اس.یو-35 فلانکر-ای روسیه شروع می‌کند و می‌نویسد این “بهترین هواپیمای جنگنده عملیاتی است که روسیه تا به امروز ساخته” و یادآور می‌شود این هواپیما از “قابلیت پرواز در ارتفاع بالا و سرعت فوق العاده” و قدرت مانور پیشرفته برخوردار است.

هم‌چنین به نظر می‌رسد «مرکز منافع ملی» نسبت به زیردریایی موشک بالستیک هسته‌ای روسیه ردۀ آمور، تانک پیشرفته تی-90 (با یادآوری این که آرماتا نوع ارتقا یافته آن خواهد بود)، موشک ضدکشتی مافوق صوت برهموس، و اژدر تعقیب کننده کشتی از نوع 56-53 و پرتاب شونده از زیردریایی که آن را تهدیدی برای کشتی‌ها‌ی سطح آب نیروی دریایی ایالت متحده تلقی می‌کنند، نگران است.

در این مقایسه، اندیشکده منافع ملی آمریکا، جت جنگنده نسل پنجم  راپتور رادارگریز اف-22، مجموعه‌ای از سامانه‌ها‌ی دفاع موشکی ایالات متحده، زیردریایی موشک‌انداز بالستیک ردۀ اوهایو (اس.اس.بی.ان)، و بمب افکن ب-2 را دسته‌بندی می‌کند، در حالی که اشاره دارد که “متحدان ایالات متحده” پنجمین سلاح خطرناک این کشور هستند.

بر این اساس، به نظر می‌رسد که یک جت جنگنده 20 ساله و برخی سلاح‌ها‌ی هسته‌ای حاصل جمع وضعیت ماشین جنگی کنونی ایالات متحده در چشم تحلیلگران دفاعی در «مرکز منافع ملی» بوده است.

اما سوال اینجاست که چرا یک اندیشکده آمریکایی، وقوع جنگ جهانی سوم را لازم می‌داند و حتی تلاش می‌کند به تفصیل و با جزییات، قابلیت های متحدان ایالات متحده را در اروپا، خاورمیانه و آسیا برشمرد، آن هم در حالی که به نظر می‌رسد به حساب خودشان در «مرکز منافع ملی» کاهش تکان دهنده ای در دارایی‌ها‌ی نظامی ‌ایالت متحده رخ داده است.

به نظر می‌رسد در دستگاه نظامی آمریکا، نسل جدید بازها هیاهویی برای جنگی که آنها می‌توانند جنگ خود بنامند، به پا شده است – اما سوال اینجاست که چرا نگاه‌شان به روسیه معطوف شده است؟

منبع: Sputnik International

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *