جدیدترین مطالب

پاکستان در انتظار سفر رئیس جمهور ایران

رئیس شورای همبستگی ملی پاکستان گفت: مردم پاکستان برای قدردانی از جمهوری اسلامی ایران به علت پاسخ دندان شکن این کشور به تهاجم و جنایات رژیم صهیونسیتی، مشتاقانه منتظر استقبال از «دکتر ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور ایران هستند.

آمریکا گزینه‌های حمله به ایران را خط زد

آمریکا گزینه‌های حمله به ایران را خط زد

محمد علی مهتدی در یادداشتی می نویسد: اکنون قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی در اوج است و نه فقط حریم ایران بلکه خاک سوریه و هر جا که مستشاران نظامی ایران حضور داشته باشند را پوشش می دهد.

عزم راسخ ایران در مبارزه با تروریسم

عزم راسخ ایران در مبارزه با تروریسم

حضور هیاتی قضایی از جمهوری اسلامی ایران در دمشق به منظور هماهنگی با سوریه و عراق به منظور مبارزه با تروریسم نشان از عزم و اراده ای جدی در منطقه در راستای تحقق امنیت پایدار است.
Loading

أحدث المقالات

پیامدهای کوتاه مدت پاسخ سخت ایران به رژیم صهیونیستی

پاسخ سخت ایران به رژیم صهیونیستی، پیامدهای کوتاه مدت متعددی را به همراه داشت که آشکار کردن صف‌بندی های منطقه ای و چینش نظامی و تاکتیک های آمریکا در کنار تعمیق شکاف داخلی رژیم صهیونیستی و نتایج مثبت اقتصادی برای کشورهای مقاومت، مهمترین آنها است.

یواس‌ای تودی: محبوبیت بایدن در میان رای‌دهندگان جوان در حال کاهش است

تهران- ایرنا- یواس‌ای تودی با اشاره به نتایج نظرسنجی‌های اخیر اعلام کرد که محبوبیت جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در میان جوانان این کشور در حال کاهش است و این امر می‌تواند زنگ خطری برای این سیاستمدار دموکرات در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری ایالات متحده باشد.

پاکستان در انتظار سفر رئیس جمهور ایران

رئیس شورای همبستگی ملی پاکستان گفت: مردم پاکستان برای قدردانی از جمهوری اسلامی ایران به علت پاسخ دندان شکن این کشور به تهاجم و جنایات رژیم صهیونسیتی، مشتاقانه منتظر استقبال از «دکتر ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور ایران هستند.

Loading
کنترا مگزین:

مثلث طلایی ایران، روسیه و چین مانعی در برابر غرب خواهد بود

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها:یک پایگاه آلمانی زبان نوشت که ایران، روسیه و چین با گسترش همکاری‌ها در شاخه‌های مختلف می‌توانند مانند مثلثی طلایی، مانعی در برابر غرب باشند.

یک نشریه اروپایی نوشته است که روسیه، چین و ایران می‌توانند مثلثی طلایی را در اوراسیا تشکیل دهند و این موضوع هم شامل مسایل اقتصادی، سیاسی و هم نظامی می‌شود. این کشورها می‌توانند به این ترتیب مانعی در برابر غرب ایجاد کنند.

بنابر گزارش پایگاه اینترنتی کنترا مگزین، در صورتی که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا پس از آغاز به کار با نزدیک شدن به روسیه بخواهد مواضع سخت‌تری را علیه ایران و چین اتخاذ کند، در این صورت این سه کشور با همکاری هرچه بیشتر می‌توانند در سطوح مختلف هرچه بیشتر قدرتمند عمل کنند.

با وجود تفاوت این سه کشور به طوری که روسیه ساختار مسیحی و دموکراتیک دارد و چین ساختار بودایی- کمونیستی و ایران هم کشوری اسلام-شیعی است اما این کشورها می‌توانند به صورت قدرتی در سطح قاره‌ای عمل کنند.

در جریان دیدار «چانگ وانگ کوان» وزیر دفاع چین با «حسن روحانی» رئیس‌جمهور و «حسین دهقان» وزیر دفاع ایران توافقی امضا شد که به این وسیله همکاری نظامی میان دو کشور توسعه می‌یابد. بنابر این توافق، دو کشور در زمینه همکاری رزمایش نظامی و همکاری در هر شاخه‌ای که تهران به آن به چشم امنیت منطقه‌ای نگاه می‌کند با هم کار می‌کنند و ایران هم در مقابل اعلام آمادگی کرد که تجربیات در زمینه مقابله با گروه‌های تروریستی در عراق و سوریه  را در اختیار چین بگذارد.

از طرفی «ویکتور اوزروف» رئیس شورای دفاعی و امنیتی شورای فدراسیون روسیه در تهران درباره معامله‌ای تسلیحاتی به ارزش تقریبی ۱۰ میلیارد دلار رایزنی کرد. قرار است تانک T-۹۰، سیستم توپخانه‌ای، جنگنده و بالگرد نظامی در اختیار ایران قرار گیرد.

در این گزارش آمده است که در موارد مربوط به روابط اقتصادی به همکاری توجه شده است و آنچه می‌توان آن را به «جاده ابریشم» تعبیر کرد ایران، روسیه و چین را به هم پیوند می‌دهد و با وجود تحریم‌های آمریکا و اتحادیه اروپا علیه ایران، حجم تعامل‌های اقتصادی میان تهران و پکن از ۴۰۰ میلیون دلار در سال ۱۹۸۹ به حدود ۵۲ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۴ افزایش داشته است.

همچنین شمار اعضای اتاق بازرگانی چین و ایران هم از سال ۲۰۰۱ از ۶۵ عضو به حدود ۶ هزار عضو افزایش داشته است و انتظار می‌رود که در جریان ۱۰ سال آینده حجم روابط اقتصادی ایران و چین به ۶۰۰ میلیارد دلار در سال افزایش یابد.

روسیه هم می‌کوشد تا روابط اقتصادی خود را با تهران همانطور که در روابط ایران و چین افزایش داشته است، گسترش دهد و این موضوع به ویژه پس از رفع تحریم اقتصادی غرب علیه ایران اهمیت دارد. از این رو می‌توان گفت که مثلث طلایی در قلب اوراسیا می‌توانند به زودی شاهد دورانی طلایی باشد.

منبع: خبرگزاری فارس

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *