جدیدترین مطالب

انتقال تمرکز روسیه از سوریه به لیبی

شورای راهبردی آنلاین-رصد: سقوط دمشق نشان‌دهنده‌ی تغییری با ابعاد تاریخی است. سوریه که زمانی نماد بازگشت روسیه به صحنه جهانی بود، اکنون به وضوح شکنندگی اتحادهایی که بر اساس اجبار و مصلحت ساخته شده‌ بودند، به نمایش گذاشته است.

تحلیلی بر سفر نخست وزیر عراق به انگلیس

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل بین‌الملل، سفر نخست‌وزیر عراق به انگلیس و توافق‌های حاصله در این سفر را برای آینده عراق در غرب آسیا حائز اهمیت دانست و گفت: عراق در مسیر عبور از یک دولت “نابسامان” به لحاظ سیاسی، اقتصادی و امنیتی به سمت یک دولت با ثبات اقتصادی‌، سیاسی و امنیتی در منطقه است.

نگاهی به ابعاد و پیامدهای آتش‌بس غزه

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل منطقه گفت: برقراری آتش‌بس دائمی یکی از شروط مهم حماس برای توافق بود و رژیم اسرائیل ناچار به اجرای آن خواهد بود.

چرا سیاست خارجی ترامپ به سختی قابل تعریف است؟

شورای راهبردی آنلاین – رصد: معمولاً دونالد ترامپ در عرصه روابط خارجی یک انزواگرا توصیف می‌شود. به گفته منتقدان، ترامپ سزاوار این عنوان است، زیرا او راهبرد دیرینه آمریکا در زمینه مداخله عمیق را رها می‌کند، راهبردی که خواستار ترویج و حفاظت از نظم جهانی لیبرال با استفاده از قدرت اقتصادی و نظامی آمریکا است؛ اما این توصیف انزواگرایانه دقیق نیست.

بیانیه شورای راهبردی روابط خارجی درباره آتش‌بس جنگ غزه

شورای راهبردی آنلاین: شورای راهبردی روابط خارجی با صدور بیانیه‌ای ضمن تبریک آتش‌بس جنگ غزه به ملت قهرمان فلسطین، اعضای محور مقاومت و همه آزادیخواهان جهان، خطاب به فلسطینیان اعلام کرد: شما بار دیگر به اثبات رساندید که نمی‌توان با قدرت نظامی اراده ملت‌ها را منکوب ساخت. 

Loading

أحدث المقالات

Loading

ایران درفهرست هشت قدرت بزرگ سال 2017

1398/04/03 | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها:یک پایگاه آمریکایی در گزارشی هشت قدرت بزرگ 2017 را نام برد که ایران جزء این هشت کشور است و رژیم صهیونیستی در این لیست بعد از ایران قرار گرفته است.

پایگاه «امریکن اینترست» در گزارشی تحت عنوان هشت قدرت بزرگ 2017، به کشورهای دارای قدرت اشاره کرد. در این گزارش ایران در میان هشت قدرت سال 2017 به چشم می‌خورد و حتی در رده بالاتر از رژیم صهیونیستی متحد نخست آمریکا آورده شده است.

آمریکا، چین، ژاپن، در رده‌های اول تا سوم این لیست قرار گرفته‌اند و روسیه، و آلمان و هند رده چهارم تا ششم را تشکیل می‌دهند و ایران بعد از این کشورها در رده هفتم قدرت سال 2017 قرار دارد و بعد از آن به رژیم صهیونیستی اشاره شده است.

بخشی از این گزارش به ایران بعنوان یکی از هشت قدرت جهان اشاره شده است و در توضیح آن آمده است، جنگ‌های نیابتی بین عربستان سعودی ایران در سال 2016 همچنان ادامه داشت و با ورود به سال جدید میلادی، ایران در مقایسه با عربستان پیشتاز است و گرچه عربستان همچنان یک قدرت نیرومند به حساب می‌آید اما در 12 سال گذشته، ایران گوی سبقت را از عربستان گرفته است.

در این گزارش به قدرت ایران در کشورهای منطقه اشاره شده است و در ادامه آمده است که توافق هسته‌ای ایران و 1+5 (آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، چین بعلاوه آلمان) و قراردادهای این کشور با شرکت‌های هواپیمایی بوئینگ و ایرباس، این پیام را به جهان القا کرد کرد که راه ایران برای تجارت باز است و تولیدات نفت این کشور به سطوح قبل از دوران تحریم بازگشته است.

امریکن اینترست با این حال توضیح داد که سال 2017 ممکن است به دلیل کناره‌گیری «باراک اوباما» رئیس‌جمهور سابق آمریکا از قدرت و روی کار آمدن «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور کنونی آمریکا سال سختی برای تهران باشد.

رژیم صهیونیستی در این لیست بعد از ایران آمده است و نوشته شده است که تل‌آویو با تأثیرگذاری روبه رشد بر امور جهانی در حال افزایش قدرت خود است و علیرغم آنکه در سال 2016، شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه‌ای را صادر کرد و در آن اقدامات شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی را محکوم کرد اما رژیم صهیونیستی همچنان قدرت دیپلماتیک، اقتصادی و نظامی خود را افزایش داد و همچنان تلاش می‌کند تا خود را وارد قلب سیاست‌های منطقه‌ای کند.

منبع: خبرگزاری فارس

0 Comments

Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Samir Design Group گروه طراحی سمیر