جدیدترین مطالب

با این رفتارها منطقه امن نمی شود

با این رفتارها منطقه امن نمی شود

استفان والت می نویسد: وقتی اسرائیل به ساختمان کنسولی ایران حمله کرد واشنگتن حتی پلک هم نزد، در حالی که این کشور حمله اخیر اکوادور به سفارت مکزیک در کیتو را محکوم کرده بود.

روایت رسانه‌های پاکستانی از دستاورد‌های اولین سفر رئیس جمهور به اسلام آباد

رسانه‌های پاکستان با پرداختن به دستاورد‌های سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به اسلام آباد نوشتند ایران و پاکستان در جریان سفر سید ابراهیم رئیسی به پاکستان پیامی قاطع در مورد عزم مشترک خود برای تقویت روابط در تمامی حوزه‌های همکاری دوجانبه صادر کردند.

سفر موفق رئیس جمهور ایران به اسلام آباد یک «تحول بزرگ» است

درحالیکه بسیاری از رسانه های پاکستانی اخبار مبنی بر تهدید تحریم دولت اسلام آباد از سوی واشنگتن درصورت توسعه مناسبات تجاری با جمهوری اسلامی ایران را منتشر می کنند، وزیر دفاع این کشور سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به اسلام آباد را موفق ارزیابی کرده و‌ آن را تحولی بزرگ قلمداد کرد.

پنج شنبه سیاه فرودگاه‌های فرانسه

اعتصاب کارکنان بخش‌های کنترل پرواز فرودگاه‌های فرانسه باعث شده هزاران پرواز لغو و برنامه ریزی صد‌ها هزارمسافر بهم بخورد و سرگردان شوند.

Loading

أحدث المقالات

بیانیه ۱۸ کشور به سرکردگی آمریکا علیه ملت فلسطین در غزه

تهران- ایرنا- ۱۸ کشور از جمله انگلیس و فرانسه به سرکردگی آمریکا در بیانیه ای درباره نوار غزه بدون اشاره به جنایات های بیش از شش ماهه ارتش رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین و بدون درخواست از این رژیم برای توقف جنگ تجاوزگرانه خود، تلاش کردند که مقاومت فلسطین را به طور یکجانبه زیر فشار قرار داده و از تل آویو حمایت سیاسی کنند.

Loading

تناقض گویی‌های پی درپی آمریکا درباره کره شمالی

۱۳۹۶/۰۲/۲۵ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین - ترجمه: معاون رئیس جمهورآمریکا دیپلماسی «مذاکره» مستقیم با کره شمالی را جزو گزینه های حل و فصل توانایی هسته ای و موشک های بالستیک فزاینده پیونگ یانگ نمی داند

جاش روگین، ستون نویس واشنگتن پست، نوشت که پنس، معاون رئیس جمهورآمریکا، دیپلماسی «مذاکره» مستقیم با کره شمالی را جزو گزینه های حل و فصل توانایی هسته ای و موشک های بالستیک فزاینده پیونگ یانگ نمی داند و این درحالی است که وی به طور همزمان  تصریح می کند که «همه گزینه ها روی میز است». این سیاست، صرفا چند روز پس از این اظهارات اعلام شد که آمریکا به دنبال بررسی تهدید کره شمالی «از طریق ابزار صلح آمیز، از طریق مذاکرات» است.

هیزل کورآ، در تحلیلی که اندیشکده آمریکایی مرکز کنترل تسلیحات منتشر کرد، نوشت: جان تیرنی، از اعضای سابق کنگره و مدیر اجرایی مرکز کنترل تسلیحات و منع گسترش سلاح هسته ای، به تناقضی آشکار در اظهارات معاون رئیس جمهور اشاره کرده و می گوید: «اگر همه گزینه ها واقعا روی میز است، چرا دیپلماسی مستقیم یکی از آنها نیست؟ یا همه گزینه ها روی میز است یا نیست. دیگر بیش از پیش معلوم شده است که تحریم ها به تنهایی، و حتی افزایش تحریم ها در هر زمینه دیگری، لزوما معجزه نخواهند کرد».

«معاون رئیس جمهور با ادعای اینکه همه مذاکرات قبلی با کره شمالی به شکست منجر شده اند، یا تاریخ را درست نفهمیده  یا آن را نادیده گرفته است. چرا که چارچوب توافق 1994 عملا فعالیت موشک های بالستیک کره شمالی را  سال ها متوقف کرد، اما تا حدودی به علت عدم عمل هر دو طرف به تعهدات خود و توقف کامل تعامل رئیس جمهور جرج دبلیو بوش، فسخ شد. امروز ادغام تحریم های فعلی که به نحو احسن تحمیل و اجرا می شوند با تعامل دیپلماتیک مستقیم در جهت مذاکره برای توقف فوری برنامه های هسته ای و موشکی کره شمالی، بهترین گزینه محسوب می شود».

الکساندرا بل، مدیر ارشد سیاست این مرکز و مشاور وزیر امور خارجه سابق آمریکا، در همین باره  اظهار کرده است:

«با توجه به نبود سفیر در این منطقه، و فقدان رهبر ارشد امنیت ملی در کل دولت، سیاست های دولت ترامپ در قبال کره شمالی در بهترین حالت متناقض بوده است. اظهارات متناقضی نظیر رد دیپلماسی، پس از اعلام مذاکرات به عنوان یکی از گزینه های روی میز، به شدت بر اعتبار آمریکا در خارج لطمه وارد می سازد».

«برای اجتناب از مداخله نظامی، ما باید همه اقدامات اقتصادی و دیپلماتیک موجود را بکار بندیم. در این برهه از زمان، ما نمی توانیم به سادگی مذاکرات را رد کنیم».

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *