جدیدترین مطالب

لزوم توجه ویژه به کشورهای حوزه تمدنی ایران و فارسی زبان

لزوم توجه ویژه به کشورهای حوزه تمدنی ایران و فارسی زبان

اشکان پیرزاده در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: یکی از اصولی که در سیاست خارجی دولت سیزدهم پیگیری می شود تعامل موثر با کشورهای همسایه خصوصا تعامل با کشورهای حوزه تمدنی ایران و کشورهای فارسی زبان بوده است که در دولت های قبل به دلیل عدم اهتمام به این راهبردها، خالق تهدیداتی برای کشور شد.

یک گام تا تشکیل کشور فلسطین ؟!

یک گام تا تشکیل کشور فلسطین ؟!

همانطور که از قبل هم قابل پیش‌بینی بود و مقامات آمریکایی هم اعلام کرده بودند، ایالات متحده قطعنامه عضویت دائم فلسطین در سازمان ملل را وتو کرد؛ اقدامی مسجل، اما پرحاشیه برای جو بایدن که خود را در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا می‌بیند. در گزارش‌های پیشین «ایران» به این نکته اشاره شده بود که تداوم حمایت‌های سیاسی، دیپلماتیک، نظامی، اقتصادی و تجاری آمریکایی ها از اشغالگران آثار مخربی را برای رئیس جمهور آمریکا به دنبال داشته است تا جایی که آمارها از احتمال شکست او خبر می‌دهند. با این وجود دولت بایدن تصمیم گرفت کماکان به سیاست خود مانند هفت ماه گذشته برای حمایت از رژیم صهیونیستی ادامه دهد.

چشم‌انداز روابط اقلیم کردستان با بغداد

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل عراق گفت: با نزدیک شدن ترکیه به دولت مرکزی عراق، اقلیم کردستان در آینده از بسیاری از ادعاهایی که درباره خودمختاری این منطقه داشته است، فاصله خواهد گرفت و بیشتر به دولت مرکزی وابسته می‌شود.

Loading

أحدث المقالات

واکنش عراق به حادثه اخیر اصفهان: تنش اخیر نباید باعث منحرف شدن نگاه‌ها از اتفاقات غزه شود

وزارت خارجه عراق نسبت به اقدام تخریبی در اصفهان و خطرات تنش نظامی در منطقه هشدار داد. وزارت خراجه عراق تاکید کرد: این تنش نباید باعث منحرف شدن نگاه‌ها از اتفاقات غزه و ویرانی و کشته شدن مردم بی‌گناه در آن باریکه شود.

Loading

موانع ترامپ برای خروج از برجام

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین - رسانه ها: وبگاه آمریکایی «ریل کلیر ورلد» ضمن یادداشتی به «سه مانع اصلی» در مسیر رئیس‌جمهور آمریکا برای بر هم زدن برجام اشاره کرد.

وبگاه آمریکایی «ریل کلیر ورلد» در مطلبی نوشت: خوشبختانه، دولت ترامپ در نابود کردن توافق هسته‌ای با ایران ناتوان است زیرا چنین اقدامی آمریکا و ایران را در مسیر جنگ قرار می‌دهد.

این وبگاه در توضیح این مسئله به سه مورد اشاره کرد و نوشت: اول این‌که چند مقام ارشد کابینه ترامپ آشکارا با چنین مسیری مخالف هستند.

دوم این‌که کاخ سفید در صورت برهم زدن توافق با ایران از سوی متحدان اروپایی، روسیه، چین و بقیه جامعه بین‌الملل به شدت مورد انتقاد قرار خواهد گرفت.

سوم، اینکه دولت «باراک اوباما» رئیس جمهور سابق آمریکا در گسترش جنگ درسوریه در سال 2013 شکست خورد نشان می‌دهد که مردم آمریکا دیگر یک جنگ پرهزینه را تحمل نخواهند کرد.

پیش از این، وبگاه «آسیا تایمز» نیز در تحلیلی نوشته بود: برای ایران تحریم‌های آمریکا جدید نیستند و اقتصاد آن نیز به وابسته به تجارت یا سرمایه گذاری ایالات متحده نیست. به طور خلاصه باید گفت که قانونگذاران آمریکا امیدوارند تحریم‌ها را از طریق جامعه بین‌المللی تحمیل کنند.

اما این بار تفاوت اصلی در مقایسه با تحریم‌های قبلی این است در حالی‌که آمریکا «دونالد ترامپ» را به عنوان  رئیس جمهور به رسمیت می‌شناسد اما جامعه بین المللی با شک و تردید عمیق به او می‌نگرد و به نظر بعید می‌رسد که کشورهای جهان با ترامپ برای مجازات ایران همراه شوند.

منبع: فارس

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *