جدیدترین مطالب

آیا مقدمات صلح پایدار در قفقاز فراهم می شود؟

آیا مقدمات صلح پایدار در قفقاز فراهم می شود؟

رسول اسماعیل زاده دوزال در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: با توجه به تحلیل ها و گزارش ها و موضع گیری های اخیر پیش بینی می شود در صورتی که دو کشور با یک توافق منطقی و مبتنی بر اصول بین المللی و لحاظ منافع همه کشورهای درون قفقازی و همسایگان قفقاز مانع ورود و دخالت قدرت های بیگانه شوند، این توافق پایدار بستر مناسبی برای صلح دائمی در قفقاز خواهد بود.

ادامه تظاهرات سراسری حمایت از غزه در جهان

تظاهرکنندگان اردنی که سفارت رژیم صهیونیستی در اردن را برای اعلام حمایت از مردم مظلوم غزه محاصره کرده اند، شعار می‌دهند: نه سفارت می‌خواهیم و نه سفیر… برو بیرون‌ ای خوک.

Loading

أحدث المقالات

کلید استانبول به چه فردی می‌رسد؟

در استانبول شهر در تصرف تبلیغات انتخاباتی است. از همین حالا دولت اعلام کرده نوشیدن نوشیدنی‌های الکلی برای روز یکشنبه ممنوع است و پلیس بر سر این موضوع با کسی شوخی ندارد. حکمی که نشان می‌دهد دولت نگران درگیری‌هایی است که امکان دارد میان هواداران گروه‌های مختلف در بگیرد. به ویژه آنکه در روزهای اخیر ویدیویی از مهاجران کرد و ترک تبار ترکیه در بلژیک منتشر شد که نشان می‌داد طرفداران دو طرف منتظر یک جرقه هستند.

آیا ارمنستان توان خروج از پیمان امنیت جمعی روسیه را دارد؟

در حالی که پاشینیان قلباً دوست دارد ارمنستان را به سمت اروپا هدایت کند، اما به‌نظر واقعیت‌های میدانی را درک می‌کند که هیچ مکانیسم آسانی برای خروج ارمنستان از پیمان امنیت جمعی یا اتحادیه اقتصادی اوراسیا وجود ندارد.

Loading
معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی:

فرصت‌ها و چالش‌های رمزارزها با نگاهی به دیپلماسی اقتصادی

شورای راهبردی آنلاین: معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفت: تمرکززدایی ارزرمزها به معنای برداشته شدن مرزها در حوزه تبادلات مالی است که می‌تواند به‌ویژه در دوره تحریم‌ها بسیار کارآمد باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای راهبردی روابط خارجی، مهران محرمیان که در نشست «بررسی سیاستگذاری کلان در دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران» سخن می‌گفت، تصریح کرد: ماهیت رمزارزها بر سه نکته تمرکززدایی، امنیت و گسترش‌پذیری تاکید دارد.

وی در ادامه اظهار داشت: برخی کشورها به دلایل مختلف از رمزارزها به‌ویژه به دلیل حفظ ارزش پول در برابر تورم، استقبال کرده‌اند. بعضی کشورها اقداماتی در حمایت از آن کرده‌اند و برخی نیز نقش ایجابی داشته‌اند؛ اما همه کشورها به دلیل امکان تحت تاثیر قرار گرفتن حاکمیت پولی، از گسترش رمزارزها نگرانی دارند و از همین رو اقداماتی برای مقابله با آن از جمله وضع مالیات انجام داده‌اند.

محرمیان گفت: در ایران مصوبه‌ای مبنی بر اینکه بتوان از رمزارزهای استخراجی داخل برای واردات کالا بهره برد، وجود دارد که اقدام خوبی است. در این راستا، برخی از کشورها هم به ایجاد رمز ارز ملی یا پول دیجیتال اقدام کرده‌اند که قابلیت مبادله بین افراد دارد؛ اما درواقع، کاربرد ارز دیجیتال تبادلات فراملی است.

وی در همین حال تاکید کرد: اگرچه بسترهای ایجاد رمزارزهای منطقه‌ای برای تبادلات مالی میان کشورهای منطقه فراهم است، اما چالش اصلی پیش روی آن سیاسی است، زیرا کشورها به دلیل نگرانی از حاکمیت پولی خود، چندان تمایلی برای استفاده از آن ندارند.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *