جدیدترین مطالب

با این رفتارها منطقه امن نمی شود

با این رفتارها منطقه امن نمی شود

استفان والت می نویسد: وقتی اسرائیل به ساختمان کنسولی ایران حمله کرد واشنگتن حتی پلک هم نزد، در حالی که این کشور حمله اخیر اکوادور به سفارت مکزیک در کیتو را محکوم کرده بود.

روایت رسانه‌های پاکستانی از دستاورد‌های اولین سفر رئیس جمهور به اسلام آباد

رسانه‌های پاکستان با پرداختن به دستاورد‌های سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به اسلام آباد نوشتند ایران و پاکستان در جریان سفر سید ابراهیم رئیسی به پاکستان پیامی قاطع در مورد عزم مشترک خود برای تقویت روابط در تمامی حوزه‌های همکاری دوجانبه صادر کردند.

سفر موفق رئیس جمهور ایران به اسلام آباد یک «تحول بزرگ» است

درحالیکه بسیاری از رسانه های پاکستانی اخبار مبنی بر تهدید تحریم دولت اسلام آباد از سوی واشنگتن درصورت توسعه مناسبات تجاری با جمهوری اسلامی ایران را منتشر می کنند، وزیر دفاع این کشور سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به اسلام آباد را موفق ارزیابی کرده و‌ آن را تحولی بزرگ قلمداد کرد.

پنج شنبه سیاه فرودگاه‌های فرانسه

اعتصاب کارکنان بخش‌های کنترل پرواز فرودگاه‌های فرانسه باعث شده هزاران پرواز لغو و برنامه ریزی صد‌ها هزارمسافر بهم بخورد و سرگردان شوند.

Loading

أحدث المقالات

طرح ارزی ایران

اگر دولت تا یکشنبه طرح ارزی ارائه نکند مجلس طرح خود را به رای میگذارد.

با این رفتارها منطقه امن نمی شود

با این رفتارها منطقه امن نمی شود

استفان والت می نویسد: وقتی اسرائیل به ساختمان کنسولی ایران حمله کرد واشنگتن حتی پلک هم نزد، در حالی که این کشور حمله اخیر اکوادور به سفارت مکزیک در کیتو را محکوم کرده بود.

باقری: ریشه ناآرامی‌ها در منطقه در دخالت خارجی است

معاون سیاسی وزیر امور خارجه در حاشیه نشست بریکس در مسکو با اشاره به تحولات منطقه تاکید کرد: وقتی به ناآرامی‌ها در کشورهای منطقه مانند عراق، سوریه و یمن نگاه می‌کنیم،  می‌بینیم که ریشه این‌ها در دخالت خارجی است.

اسپوتنیک، تنها کانال رادیویی خارجی در ایران

از امروز، رادیو “گفتگو”، برنامه هفتگی مشترک “راهبرد شرقی” را روی آنتن می برد. در این کانال رادیویی، کارشناسان دو طرف به مدت یک ساعت در مورد شکل گیری نظم جهانی چند قطبی و چندفرهنگی بحث خواهند کرد.

فلج سیاسی آمریکا

اخبار را ورق می زدم به مطلبی که نشریه واشنگتن پست در باره امضای لایحه کمک های آمریکا به کی یف اشاره می کند رسیدم.

Loading
انديشکده چيني پيشنهاد کرد

میثاق اقتصادی منطقه‌ای چین بدون هند

۱۳۹۶/۰۲/۱۷ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین – ترجمه: یک اندیشکده اثرگذار چینی اعلام کرد پکن باید آماده ایجاد میثاقی اقتصادی در سطح منطقه، بدون حضور هند باشد.

اندیشکده اباند در پکن اعلام کرد که به دلیل نگرانی هند از سرازیر شدن کالاهای چینی به این کشور، چین باید به فکر معامله‌ای باشد که به آن امکان دهد پس از اجرایی شدن شراکت جامع اقتصادی منطقه‌ای (RCEP) با مصالحه‌هایی محصولاتش به بازار هند وارد شود.
این اندیشکده اعلام کرد این توافقنامه به‌ویژه پس از خروج آمریکا از پیمان شراکت فرا-اقیانوس آرام (TPP) اهمیت راهبردی چشمگیرتری در سطح جهانی یافته است.
این توافقنامه، میثاقی میان 16 کشور شامل کشورهای عضو آسه‌آن و همچنین چین، استرالیا، ژاپن، کره جنوبی و نیوزلند است.
این اندیشکده در گزارش خود آورده است: گزینه‌ای مطلوب برای چین رسیدن به توافقی است که شامل هند هم باشد، زیرا امکان می‌دهد پس از اجرایی شدن RCEP کالاهای چینی با تخفیف تعرفه‌ای به بازار هند وارد شود.
در ادامه این گزارش آمده است: بااین‌حال، با توجه به پیشینه هند در زمینه تجارت آزاد و نگرانی‌های اعلامی این کشور درباره منافع ملی خود، احتمال اندکی وجود دارد که هند با این معامله در قالب و سازوکارهای کنونی موافقت کند. برای همین چین باید هدفی کمتر مطلوب را برای رسیدن به معامله‌ای بر سر RCEP بدون هند برای خود تعیین کند.
این اندیشکده ادامه داد: گرچه این اقدام از ارزش توافقنامه می‌کاهد، اما چین باید به مذاکرات RCEP سرعت بخشد، زیرا افزایش همکاری با آسه‌آن، ژاپن، کره جنوبی و استرالیا از اهمیت راهبردی برای چین برخوردار است.
این اندیشکده راهبردی اعلام کرد هند تمایلی به RCEP ندارد، زیرا نگران است کالاهای ارزان‌قیمت چینی بر صنایع تولیدی این کشور اثر بگذارد.
در این گزارش آمده است: هند نگران است که پس از امضای توافقنامه، نتواند از سرازیر شدن اقلام چینی به این کشور جلوگیری کند، رویدادی که ممکن است صنایع داخلی این کشور را به خطر بیندازد.
این گزارش اعلام کرد کسری تراز تجاری هند با دیگر اعضای RCEP هم دلیل دیگر عدم تمایل این کشور به ورود به چنین توافقنامه‌ای است.
در این گزارش آمده است هند نگران آن است که پس از گشایش بازارش، شرکت‌های داخلی‌اش، به‌ویژه در بخش داروسازی و نساجی کمتر توان رقابت با شرکت‌های خارجی داشته باشند.
بر اساس این گزارش، هند همچنین نگران است که قیدهای مطرح‌شده در RCEP درباره مالکیت معنوی و خدمات به نفع این کشور نباشد.
در جمع‌بندی این تحلیل آمده است: هند به‌صورت یک‌جانبه بارها مانع از عادی طی شدن روند مذاکرات سازمان تجارت جهانی شد. باید گفت هند همچنان نگران فقدان رقابت‌پذیری شرکت‌های داخلی خود است. بااین‌حال، RCEP اهمیت به سزایی برای چین دارد، زیرا از TPP مستثنی شده است. چین نیازمند کمک به اختتام مذاکرات RCEP است و باید آماده خروج هند از آن باشد.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *