جدیدترین مطالب

طرح خطرناک غرب برای آینده غزه

طرح خطرناک غرب برای آینده غزه

به نظر می‌رسد که رژیم صهیونیستی در ادامه کشتار و جنایت ۸ ماهه خود به دنبال کلید زدن صفحه آخر کتاب تراژدی بشریت در نوار غزه است. علی رغم تمامی درخواست‌های منطقه‌ای و بین المللی از نتانیاهو برای عدم حمله به رفح، اشغالگران با انجام تدابیری خود را برای عملیات زمینی گسترده و تجاوز به جنوبی ترین شهر باریکه غزه آماده می‌کنند. طبق برآوردها و همچنین هشدار تحلیلگران و ناظران در صورت آغاز این تجاوز موج دیگری از کشتار مردم فلسطین به دلیل تجمع و تراکم زیاد فلسطینیان در این شهر رقم خواهد خورد.

پایان سفر رئیس جمهور به پاکستان

رئیس جمهور کشورمان در پایان سفر دو روزه خود به پاکستان در آخرین برنامه خود، در جمع فعالان اقتصادی، فرهنگی و دینی شهر کراچی که به میزبانی سروزیر و دولت محلی ایالت سند برگزار شده بود، حضور پیدا کرد.

چالش‌های پیش‌روی مودی در انتخابات سراسری هند

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل شرق آسیا گفت: علیرغم شانس پیروزی، لیکن احتمالا تعداد کرسی‌هایی که نارندار مودی، نخست وزیر هند در پارلمان آینده این کشور در اختیار خواهد داشت، کمتر باشد، چون به نظر می‌رسد مسلمانان و دیگر اقوام هند در انتخابات سراسری به سمت احزاب مخالف حزب حاکم حرکت کنند.

ترکیه، جدی ترین رقیب ایران در عراق

ترکیه، جدی ترین رقیب ایران در عراق

محمد صالح صدقیان می گوید: من بارها طی سال‌های گذشته، هم در اتاق بازرگانی ایران و عراق و هم در وزارت صنعت و معدن و تجارت به این نکته اشاره کردم که تجار ایرانی باید توجه خاصی روی کالاهای صادراتی خود به عراق داشته باشند. باید کیفیت مواد به کار رفته و بسته‌بندی آن قابلیت رقابت با محصولات دیگر به خصوص محصولات ترکیه‌ای را داشته باشد. شما خودتان یک سر به اتاق بازرگانی ایران و عراق بزنید و ببینید که میزان مشکلات و چالش های تجار عراقی و ایرانی چقدر زیاد است؛ از بسته‌بندی نامرغوب و کالاهای بی‌کیفیت تا محصولات تاریخ مصرف گذشته گرفته و مسئله تبادل ارزی و بانکی و پولی و هزار مسئله دیگر؛ طبیعتاً تاجر عراقی در این شرایط رغبت پیدا می‌کند که به سمت تجارت با ترکیه برود تا هم سرمایه‌اش حفظ شود و هم محدودیت‌ها و چالش‌ها و مشکلات تجارت با بازرگانان ایرانی را ندارد. من شخصاً در جریان این موضوعات و مشکلات هستم.

افزایش نظامی گری دولت انگلیس

نخست وزیر انگلیس با سفر به لهستان همسایه اوکراین، از بزرگ‌ترین بسته کمک‌های نظامی انگلیس به اوکراین رونمایی کرد.

Loading

أحدث المقالات

رئیس جمهور وارد سریلانکا شد

رئیس جمهور به دعوت رسمی همتای خود و همچنین به منظور حضور در مراسم افتتاح ابرپروژه سد و نیروگاه اومااویا، دقایقی قبل وارد سریلانکا شد….

نگرانی صهیونیست‌ها از احتمال صدور حکم بازداشت برای نتانیاهو/ اشغالگران به کرانه باختری یورش بردند

منابع آگاه می‌گویند که نگرانی در مورد صدور حکم بازداشت برای مقامات رژیم صهیونیستی از جمله نتانیاهو از سوی دادگاه کیفری بین‌المللی در جلسه‌ای در دفتر نخست‌وزیری مطرح شد.

روز 201 طوفان‌الاقصی| کشف 51 پیکر دیگر در خان‌یونس

این روزها غزه و به‌خصوص شهر خان‌یونس شاهد برگ دیگری از جنایات ارتش اشغالگر است؛ کشف گورهای جمعی صدها شهید نشان می‌دهد که آن‌ها یا زنده به گور و یا به‌شکل اعدام میدانی به شهادت رسیده‌اند.

آب پاکی حماس روی دست کشورهای عربی

تهران- ایرنا- رسانه عرب زبان رای‌الیوم نوشت که «اسامه حمدان» از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) آب پاکی را روی دست کشورهای عربی ریخت که پیشنهاداتی را برای دستیابی به آتش بس در غزه مطرح کرده اند.

آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم

«ودانت پاتل»، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در یک نشست خبری در پاسخ به این که آیا ادعای روزنامه کویتی الجریده را تایید می‌کند که با نقل قول از یک منبع مطلع ایرانی مدعی شده بود، ایران نامه‌ای از آمریکا درباره ازسرگیری مذاکرات احیای توافق هسته‌ای پس از رسیدن به تفاهم‌های امنیتی دریافت کرده است، گفت: نظری درباره روش‌های ارتباط برقرار کردنمان با ایران نمی‌دهم، جز این که با ایران مذاکرات مستقیمی درباره برجام(توافق هسته‌ای) نداریم، نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر.

Loading

سناریوی ریاست جمهوری نتانیاهو برای خروج رژیم صهیونیستی از بن‌بست سیاسی

۱۴۰۰/۰۱/۲۵ | خبر تاپ, سیاسی, گفتگو

شورای راهبردی آنلاین – گفتگو: یک کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی با بیان اینکه افکار عمومی اسرائیل معتقد است عامل طولانی شدن بن‌بست سیاسی شخص نتانیاهو و قدرت پرستی او است، گفت: گروه‌های سیاسی داخلی رژیم صهیونیستی به این نتیجه رسیده‌اند که اسرائیل باید بدون نتانیاهو به مسیر خود ادامه دهد.

علی عبدی در گفتگو با سایت شورای راهبردی روابط خارجی با اشاره به شرایط سیاست داخلی در رژیم صهیونیستی و مأمور شدن مجدد بنیامین نتانیاهو به تشکیل کابینه، خاطرنشان کرد: شرایط برای نتانیاهو، شرایط خوبی نیست و با وضعیتی که حاکم شده بسیار بعید به نظر می‌رسد که او بتواند کابینه‌ای را تشکیل دهد.

وی با بررسی آرایی که احزاب مختلف در انتخابات اخیر به دست آورده‌اند، افزود: اگر هفت کرسی حزب «یمینا»، متعلق به نفتالی بنت هم به آرای نتانیاهو اضافه شود او 54 کرسی خواهد داشت و هنوز هفت کرسی برای تشکیل کابینه کم دارد. با این شرایط لیکودی‌ها پیشنهاد داده‌اند که با توجه به پایان رسیدن دوره ریاست جمهوری ریولین، نتانیاهو به‌عنوان رئیس‌جمهور انتخاب شود و شخص دیگری از جناح راست یا حزب لیکود، به‌جای نتانیاهو کرسی نخست‌وزیری را در اختیار بگیرد.

 

عمر کوتاه دولت احتمالی آتی

این تحلیلگر مسائل رژیم صهیونیستی با بیان اینکه نتانیاهو تا پیش‌ازاین به‌طورجدی این پیشنهاد را رد می‌کرد اما با توجه به شرایط فعلی تاکنون مخالفت عمده‌ای نشان نداده و در حال بررسی آن است، گفت: این شرایط دو وضعیت را پیش رو می‌گذارد؛ حتی اگر نتانیاهو بتواند دولت را تشکیل دهد فرجامی بهتر از کابینه قبلی طول نخواهد داشت و عمر دولتش چند ماه بیشتر نخواهد کشید.

وی تأکید کرد: نتانیاهو شخصیت بسیار دیکتاتور و خودرایی دارد و با هر کس ائتلاف کند بعد از مدتی به خاطر خودرایی و البته دخالت‌های بیش‌ازحد سارا نتانیاهو در امور سیاسی اسرائیل که دیگر محرز شده وضعیت به بن‌بست کشیده می‌شود؛ بنابراین همچنان بن‌بست سیاسی و هزینه‌های آن، فرسایش و تشدید چالش‌های داخلی و سرخوردگی‌ها مطرح خواهد بود که قطعاً نه برای نتانیاهو و نه برای رژیم اسرائیل و مردمش مطلوب نیست.

عبدی با بیان اینکه این شرایط، فشار مضاعفی را برای نتانیاهو به همراه دارد، ادامه داد: عملاً همه هزینه‌ها و مشکلات متوجه نتانیاهو شده است و در افکار عمومی داخلی رژیم این فکر در حال تثبیت شدن است که مقصر این وضعیت و کش‌دار شدن بن‌بست سیاسی شخص نتانیاهو و قدرت پرستی او است.

 

نتانیاهو رو به افول است

وی با اشاره به کاهش مشارکت در این دوره از انتخابات، گفت: جریان راست پله‌پله در حال تنزل است و نتانیاهو با دوران اوجش فاصله گرفته و حتی می‌توان گفت که رو به افول است.

این کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی سناریوی دیگر را لغو انتخابات اخیر و برگزاری انتخابات مجدد یعنی پنجمین دوره کنست طی حدود یک سال عنوان کرد و اضافه کرد: اگر انتخابات مجددی در دستور کار باشد بازهم یکی از گزینه‌های محتمل وقوع همین شرایط فعلی است.

عبدی با تأکید بر اینکه این وضعیت معلول شخص نتانیاهو است، به سیاست خارجی او برای حفظ قدرت، خصوصاً ایران‌هراسی اشاره کرد و گفت: نتانیاهو هم این شرایط را می‌فهمد و بالاخره باید توازنی برقرار کند. او نمی‌تواند این وضعیت را به همین شکل رها کند.

 

نتانیاهو مقصر طولانی شدن بن‌بست سیاسی

این تحلیلگر تحولات رژیم صهیونیستی ادامه داد: به نظر می‌رسد انتخاب ایشان برای تشکیل کابینه مسئله‌ای را حل نمی‌کند و با این وضعیت گروه‌های سیاسی و بخشی از اقشار و افکار عمومی داخلی اسرائیل به این نتیجه رسیده که اسرائیل باید بدون نتانیاهو به مسیر خود ادامه دهد و او بیش از این نمی‌تواند باری بر دوش اسرائیل باشد.

به گفته عبدی؛ به‌احتمال بسیار زیاد نتانیاهو با گرفتن این امتیاز که پرونده‌های فسادش بسته شود و تحت پیگرد قانونی قرار نگیرد، چه در دوره ریاست جمهوری و چه بعدازآن، به مسئله ریاست جمهوری رضایت دهد و کنار بکشد تا درنتیجه آن حداقل باعث تداوم حضور جریان و جناح راست و حاکمیت آن در اسرائیل شود.

 

تلاش نتانیاهو برای گرفتن تضمین عدم پیگیری پرونده فسادش

وی با بیان اینکه دستگاه قضایی اسرائیل توان کافی برای مقابله با نتانیاهو حداقل در این شرایط ندارد و به دنبال اهرم فشار است، گفت: دستگاه قضایی تا وقتی ایشان در کنست حضور دارد قطعاً نمی‌تواند کاری از پیش ببرد. باید از قدرت کناره‌گیری کند تا بتوانند با او برخورد کنند. نتانیاهو هم این را می‌فهمد، بنابراین می‌خواهد شرایطی را برای خود رقم بزند تا برخوردی با او صورت نگیرد و در صورت گرفتن تضمین کنار می‌آید.

عبدی افزود: اگر به او تضمین ندهند، این شرایط ادامه خواهد یافت، چراکه او به‌شدت دچار خودشیفتگی است و نمی‌تواند هرگونه برخوردی را تحمل کند، به‌خصوص اینکه دادگاهی برای او ترتیب دادند و او را مکلف کردند که حتماً حضور فیزیکی در آن داشته باشد. بنابراین به نظر می‌رسد در شرایط فعلی گزینه‌ای بهتر از این نخواهد داشت تا هم پرونده‌های فسادش بسته شود و هم کرسی ریاست جمهوری را بگیرد.

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *