جدیدترین مطالب

بازاندیشی در نگاه کلاسیک به استراتژی کلان

بازاندیشی در نگاه کلاسیک به استراتژی کلان

علی اسماعیلی اردکانی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: ویراستاران کتاب «استراتژی کلان» تری بالزاک، پیتر دامبروفسکی و سیمون ریک، درک نسبتاً انعطاف‌پذیری از استراتژی کلان طرح می‌کنند که شامل روش‌ها و ابزارهایی است که دولت‌ها برای تعقیب اهداف استراتژیک خود به کار می‌گیرند، حالا به هر شکل که آنها را تعریف کنند.

تهدید هوش مصنوعی علیه ۸ میلیون شغل در انگلیس

“موسسه پژوهش سیاست‌های عمومی” در انگلیس (Institute for Public Policy Research) در گزارشی برآورد کرد با سیاست‌های جاری دولت انگلیس، فناوری هوش مصنوعی، حدود ۸ میلیون شغل را در این کشور تهدید می‌کند.

شمار شهدای غزه به ۳۲ هزار و ۵۵۲ نفر رسید

وزارت بهداشت حماس پنجشنبه اعلام کرد شمار شهدای فلسطینی از آغاز جنگ بین اسرائیل و حماس در نوار غزه به ۳۲ هزار و ۵۵۲ نفر رسید.
بنا بر اعلام وزارت بهداشت حماس، در ۲۴ ساعت گذشته، ۶۲ فلسطینی دیگر به شهادت رسیدند.

Loading

أحدث المقالات

ادعای بولتون: پوتین برای آتش‌بس با اوکراین منتظر نتیجه انتخابات آمریکا است  

«جان بولتون» مشاور سابق امنیت ملی آمریکا مدعی شد انتخابات ریاست جمهوری نوامبر (آبان) نقش کلیدی در پایان دادن به جنگ اوکراین دارد و «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه احتمالا منتظر نتایج این انتخابات است.

بازاندیشی در نگاه کلاسیک به استراتژی کلان

بازاندیشی در نگاه کلاسیک به استراتژی کلان

علی اسماعیلی اردکانی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: ویراستاران کتاب «استراتژی کلان» تری بالزاک، پیتر دامبروفسکی و سیمون ریک، درک نسبتاً انعطاف‌پذیری از استراتژی کلان طرح می‌کنند که شامل روش‌ها و ابزارهایی است که دولت‌ها برای تعقیب اهداف استراتژیک خود به کار می‌گیرند، حالا به هر شکل که آنها را تعریف کنند.
Loading

اختلاف میان کشورهای اسلامی؛ سیاست همیشگی آمریکا

۱۳۹۸/۰۴/۰۳ | موضوعات

شورای راهبردی آنلاین- رسانه ها:دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا با اشاره به مناسبات سیاسی و نظامی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس با آمریکا گفت: سیاست آمریکا ساخت همیشگی دو قطبی تنش بین کشورهای اسلامی است.

موضوع تجارت امنیت از جمله موضوعاتی است که در چند دهه گذشته مورد توجه روسای کاخ سفید قرار گرفته است و البته عایدات اینگونه توافقات برای آمریکا کمک به ایجاد شغل در داخل خاک ایالات متحده با پول مردم عربستان است و حرکت پادشاهی آل سعود در این زمینه صرفا در جهت هدر دادن منابع مالی این کشور اسلامی است و سیاست آمریکا همیشه ساخت دو قطبی تنش بین کشورهای اسلامی است.

 سردار سرلشکر پاسدار  صفوی ، دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در حاشیه کلاس  مقطع کارشناسی ارشد یکی از دانشگاه های کشور با اشاره به مناسبات سیاسی و نظامی  کشورهای عربی حوزه خلیج فارس  با  ایالات متحده آمریکا گفت: برتری نظامی محصول فکر و فرآیندهای داخلی نیروهای مسلح  در جهت افزایش توان  نظامی و امنیتی هر  کشوری  است  و  بدون درک صحیح از امنیت و داشتن استراژی مناسب ، تسلیحات  نظامی صرفا در جهت نا امنی و بروز تنش و درگیری بکار گرفته خواهد شد.
صفوی با اشاره به بی سابقه بودن امضاء بسته تسلیحاتی بین آمریکا و عربستان گفت: حجم تسلیحات خریداری شده توسط کشورهای عربی خصوصا عربستان در سطح نا متعارفی بوده و امضای بستۀ تسلیحاتی 110 میلیارد دلاری بین امریکا و عربستان و توافقات تسلیحاتی آتی نه تنها کمکی به امنیت منطقه جنوب غرب آسیا نمی کند ، بلکه در جهت نا امن سازی  منطقه و ایجاد تنش در این منطقه که  قلب انرژی جهان است  مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
وی  افزود: پیش از انقلاب دیکتاتور ایران،  شاه از هم پیمان خود یعنی آمریکا  خریدهای میلیاردی سلاح و تجهیزات داشت  و صدام با حمایت تسلیحاتی و نظامی آمریکا به ایران حمله کرد ، سرنوشت این دو دیکتاتور باید درس عبرتی برای برخی باشد  و آنچه مسلم است تاریخ در زمان ها و مکان های مختلف  تکرار خواهد شد، امیدوار هستیم سلاح هایی که به این کشورهای عربی  فروخته می شود ، مانند سلاح هایی که در زمان شاه ، به ایران فروخته شد ، روز ی دست ملت های عربی منطقه بیافتد و علیه آمریکایی ها و رژیم صهیونیستی بکار گرفته شود.
 دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا با اشاره به سیاست‌ها و تناقضات گفتاری رئیس جمهور ایالات متحده پیش از انتخاب و پس از روی کار آمدن به عنوان رئیس جمهور گفت: گفتار و رفتار رئیس جمهور ایالات متحده  و رفتار انتخاباتی وی در  برابر عربستان سعودی پیش از انتخابات  تناقضات آشکاری با عملکرد وی  پس از انتخاب دارد . واقعیت آن است که روسای فعلی و پیشین کاخ سفید به درستی به این موضوع آگاه هستند که  منشاء  افراط گرایی در منطقه  کجااست ، لیکن سیاست ها و انگیزه های مالی باعث تغییر جهت در مواضع و گفتار رئیس جمهور فعلی آمریکا شده است و در حقیقت سود سرشار ایالات متحده در رواج  نا امنی و ایجاد تنش بین کشورهای اسلامی در منطقه است.
وی افزود:موضوع تجارت امنیت از جمله موضوعاتی است که در چند دهه گذشته مورد توجه روسای کاخ سفید قرار گرفته است و البته عایدات اینگونه توافقات برای آمریکا  کمک به ایجاد شغل در داخل خاک ایالات متحده با پول مردم عربستان  است و حرکت  پادشاهی آل سعود در این  زمینه   صرفا  در جهت هدر دادن منابع مالی این کشور اسلامی است و سیاست آمریکا  همیشه ساخت دو قطبی تنش  بین کشورهای اسلامی بوده است.
مشاور عالی مقام معظم رهبری تاکید کرد:جمهوری اسلامی ایران همیشه اعلام کرده است که سیاست اصولی ما بر مبنای احترام متقابل و نیز احترام به استقلال سیاسی کشورها و حفظ تمامیت ارضی آنها است و در این زمینه  از هیچ تلاش و کوششی فرو گذار نمی کنیم.
این استاد دانشگاه افزود:معرفی چهره خشن و افراطی از اسلام و حمایت از تفکر افراطی ،تلاش دشمنان در به انزوا کشیدن اسلام است  که متاسفانه توسط برخی از کشورهای اسلامی  خواسته و یا ناخواسته به آن دامن زده می شود، این در حالی است که این سیاست در جهت منافع مشترک دشمنان اسلام  تعریف و تفسیر می گردد و واضح است که در این بین دشمن مشترک همه مسلمانان اسرائیل و سیاست های صهیونیسم بین الملل و حامی اصلی آن یعنی آمریکا است.

صفوی ادامه داد: تا مین امنیت در منطقه صرفا با مشارکت همه کشورهای اسلامی و منطقه  و بهره گیری از  ظرفیت های یکدیگر ، خصوصا پتانسیل  همکاری های منطقه ای میسر می شود و موضوع تروریسم مادامی که کشورها به درک و جمعبندی مشترک در موضوعات مورد مناقشه  نرسند همچنان لاینحل باقی خواهد ماند و کشورها صرفا از طریق گفتگوی مستقیم  می توانند به فهم مشترک در مورد مسائل برسند.
 

دستیار و مشاور عالی مقام معظم رهبری  خاطر نشان کرد:حل اساسی مشکل تروریست ها در منطقه از طریق قطع منابع مالی و انسانی و تسلیحاتی و  قطع  کمک اطلاعاتی  قدرت های فرا منطقه ای  به تروریست ها و البته با مشارکت کشورهای منطقه میسر می باشد اما متاسفانه در این مسیر صرفا شاهد بازی  برخی از کشورهای عربی در زمین ایالات  متحده  هستیم .

منبع: ایسنا

0 Comments

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *